Acupunctuur Vos heeft zich aangesloten als partner bij het OC Utrecht in Business netwerk. Met 30 jaar ervaring als fysiotherapeut heeft eigenaar Peter Vos zich nu toegelegd op de verbetering van de microcirculatie met de BEMER-therapie® bij consumenten en met name ondernemers. Veel ondernemers hebben een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze gaat pas uitbetalen als klachten dusdanig zijn dat je niet meer kunt werken en dan pas na een eigen risico van een bepaalde periode.

Wat is BEMER-therapie®?

Op basis van een bewezen, werkzaam, meerdimensionaal signaalsysteem wordt een beperkte of verstoorde microcirculatie in het lichaam op heel doeltreffende wijze gestimuleerd. Hierdoor worden de zelfhelende krachten geactiveerd en belangrijke lichamelijke reguleringsprocessen ondersteund. Met de BEMER-therapie® wordt de kans op uitval door ziekte of aandoeningen aanmerkelijk kleiner.

Een goede microcirculatie is een basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. Twee keer 8 minuten per dag en het slaapprogramma volstaan om uw prestatievermogen en vitaliteit een nieuwe boost te geven en een belangrijk steentje bij te dragen tot uw gezondheid. Indicaties voor deze behandeling zijn o.a: migraine, huidproblematiek, chronische orgaanstoornissen, pijnklachten, ouderdomsklachten, stress gerelateerde klachten, overbelasting en burn out! Ik informeer u graag nader.

 

acupunctuur-s-vos-bemer-partner-open-coffee-utrecht-business-club

Steven Vos

steven-vos-acupunctuur-s-vos-bemer-partner-open-coffee-utrecht-business-club

Over Acupunctuur S. Vos

Steven Vos heeft zich gespecialiseerd in Fysische Vasculaire Therapie. Dit is een unieke methode waarmee de microcirculatie, oftewel de doorbloeding van onze kleinste haarvaten die al onze botten, spieren, hersenen, huid en organen van zuurstof en bouwstoffen moet voorzien, wordt verbeterd. Deze doorbloeding is niet zichtbaar te maken, maar betreft wel 74 % van al onze bloedvaten. Vermindering van microcirculatie lijdt vaak tot (voor specialisten onbegrepen/onverklaarbare) klachten. Soms acuut maar ook vaak pas na 10-15 jaar (hartinfarct, diabetes). Op dit moment is het de best onderzochte en effectiefste preventieve therapie. Er worden regelmatig presentaties geven over deze therapie, waarbij o.a. met unieke beelden duidelijk wordt gemaakt hoe F.V.T of Bemertherapie werkt.

Meer informatie

Locatie:
La Ligne
Dolderseweg 89
3734 BD Den Dolder

Mobiel: 06-20952614
E-mail: verbeterjemicrocirculatie@gmail.com
(tijdelijk e-mailadres i.v.m. verhuizing website)

Kijk voor meer informatie en op https://stevenvos.bemergroup.com/nl.

Recent Posts

Geef een reactie