PARTNERS | OCU NETWERK

Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer

Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer - Partner Open Coffee UtrechtAdministratiekantoor P.A. Duijnmaijer bespaart jou als ondernemer tijd en geld.

Door de boekhouding te verzorgen en tijdig de aangiften in te dienen heb je geen omkijken naar je administratie en kun je doen waar je goed in bent. Bij cruciale beslissingen voor je bedrijf kun je een beroep doen op gedegen advies, zodat je altijd de keuze maakt op basis van actuele informatie. Zo profiteer je altijd optimaal van de fiscale voordelen die op jou bedrijf van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, ik kom graag bij je langs.

Tel: 06-33051300

Profiel van Patrick Duijnmaijer

Mijn naam is Patrick Duijnmaijer, woonachtig in Houten met mijn vrouw en twee zonen.

In februari 2014 heb ik mijn administratiekantoor opgericht van waaruit ik ondernemers ondersteun door het inrichten, uitvoeren en controleren van de (bedrijfs) administratie. Alle werkzaamheden omtrent de administratie kan ik voor u uitvoeren: van het inboeken van facturen tot het opstellen van de jaarrekening en alles wat daartussen komt.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij mij terecht voor de periodieke aangiften (OB, IB, VPB, ICP, etc.). Ik zorg ervoor dat deze tijdig en correct worden ingediend bij de Belastingdienst, zodat u hier geen zorgen over heeft.