Op 8 september ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 – 12:00 uur. Dit keer op de nieuwe locatie: De Stadstuin Utrecht op de Europalaan 500.

Netwerken

Vanaf de inloop om 09:00 uur heb je alle ruimte om te netwerken bij De Stadstuin Utrecht.

Power4ICT

Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT, is aanwezig. Vanaf 09:30 uur kun je bij hem terecht over uiteenlopende ICT onderwerpen.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 8 september 2017

09:00 – 09:25 uur: Inloop & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 – 10:00 uur: Cyber Security sessie door Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT

10:00 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Hapje eten bij Dagger Coffee (optioneel)

  

 

Doorlopend programma 8 september 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Media Podium >> Je kunt een marketing specialist, een internet ondernemer en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie is:

De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Protocol Parkeren Bezoekers De Stadstuin

Let op: de ingang van het parkeerterrein voor Europalaan 500 zit ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 in Utrecht, zie de pagina Route.
– Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen van de Stadstuin (en van hotel Van der Valk).
– Bezoekers moeten middels de intercom bij De Stadstuin aangegeven dat zij voor de Stadstuin komen en deelnemen aan het netwerkevenement van Open Coffee Utrecht.

OPENBAAR VERVOER

Houd met het OV het adres Europalaan 500 in Utrecht aan.

Check de site van OV9292 voor de actuele reisinformatie. Diverse buslijnen stoppen voor de deur, net als de tram tussen Utrecht en IJsselstein. Met de tram of bus stap je uit bij halte Kanaleneiland Zuid en neem je de brug over de Europalaan heen. Vervolgens wandel je zo De Stadstuin Utrecht in, waar ook Dagger Coffee is gevestigd.

Recent Posts

Geef een reactie