Per september 2017 organiseren wij de netwerkbijeenkomsten op een nieuwe locatie: De Stadstuin Utrecht. Even een klein stukje historie over de locaties van Open Coffee Utrecht van de afgelopen drie jaar. Overigens bestaat Open Coffee Utrecht sinds 2007: dit jaar dus 10 jaar.

Zoektocht naar nieuwe netwerklocatie

Nadat Martin Planken van Topshelf Media begin 2015 de Open Coffee Utrecht organisatie had gekocht van zijn voorganger, werd de locatie vervangen van Hotel Mitland voor Regus WTC Utrecht op Businesspark Papendorp. Verder werd deze nieuwe website gebouwd. Na zo’n half jaar werd in het WTC het parkeerbeleid gewijzigd en verhuisden wij in december 2015 naar Tribes Inspiring Workplaces, ook op Papendorp. In mei 2017 vond bij Tribes de laatste meetup plaats, eveneens vanwege een gewijzigd parkeerbeleid. In juni en juli werden de netwerkbijeenkomsten georganiseerd bij onze Partner Makro Nieuwegein.

Business-Club-Utrecht-Netwerken-Open-Coffee-Stadstuin-UtrechtDe zoektocht naar een nieuwe netwerklocatie was van korte duur. Na wat online deskresearch en enkele telefoontjes naar diverse locaties, volgde op 27 juni 2017 al snel een afspraak met Edo Wiersema, Founder van De Stadstuin. Planken, mede-organisator van het Open Coffee Utrecht Business Network, voelde al snel een klik met Edo en dat was wederzijds. De deal is inmiddels rond.

Op 8 september 2017 vind de eerste netwerk meetup plaats op de nieuwe locatie met o.a. een lezing door Power4ICT: de Europalaan 500 in Utrecht. Check de pagina route voor wat aanvullende info m.b.t. parkeren en openbaar vervoer.

Netwerken op 8 september + een lezing door Power4ICT over Cyber Security

Power4ICT

De inloop is vanaf 09:00 uur. Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT, verzorgt om 09:30 uur een “eye opening” sessie over Cyber Security en de ontwikkeling op ICT gebied. Denk aan veilig werken in de cloud, Office 365 en wat je aan Cyber Security kunt doen.

Programma 8 september 2017

09:00 – 09:25 uur: Inloop & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 – 10:00 uur: Cyber Security sessie door Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT

10:00 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Hapje eten bij Dagger Coffee (optioneel)

 

Doorlopend programma 8 september 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Media Podium >> Je kunt een marketing specialist, een internet ondernemer en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie voor 9 juni is:

De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Recent Posts

Geef een reactie