Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer | Partner Financieel Podium

Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer bespaart jou als ondernemer tijd en geld. Door de boekhouding te verzorgen en tijdig de aangiften in te dienen heb je geen omkijken naar je administratie en kun je doen waar je goed in bent.

Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiend, full service ICT bedrijf. Wij hebben met name een sterke positie in de juridische sector.

Wij zorgen voor de volledige kantoorautomatisering van middelgrote tot grote MKB bedrijven. Naast het aanleggen en beheren van ICT infrastructuren, zorgen wij ook voor het applicatiebeheer en de beveiliging van netwerken. Zo implementeren wij als Microsoft Silver Partner alle Microsoft diensten, zoals Office 365 en brengen wij onze klanten naar de cloud.

Topshelf Media | Partner Media Podium & Organisator Open Coffee Utrecht

Topshelf Media helpt uiteenlopende organisaties bij het realiseren van hun ambities.

De doelstelling van Topshelf Media is altijd het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze opdrachtgevers (online) marketingacties, campagnes en events te bedenken en uit te voeren.

De Stadstuin Utrecht | Facility Partner

De Stadstuin Utrecht: een werkomgeving voor zzp’ers, starters, creative entrepreneurs, social entreprises, start-ups en scale-ups. Je vindt er flexibele werkplekken, kantoorkamers, ateliers, studio’s en kantoorruimten voor een relatief lage prijs. Naast de verhuur van ruimten organiseert en faciliteert De Stadstuin verscheidene trainingen, workshops en bijeenkomsten om startende en zelfstandige ondernemers te ondersteunen en ontmoetingen te stimuleren.

Staples | Office Supply Partner

Staples is de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld. Zij onderscheiden zich door hun servicegerichte instelling en voorzien niet alleen in de behoeften van zakelijke klanten, maar ook in hun visie om alle producten en diensten aan te bieden die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn.

Makro | Partner

Bij Makro vindt u als ondernemer alles wat u nodig heeft – van smaakvolle, verse producten tot keukenapparatuur en kantoorartikelen. Een breed, maar ook bijzonder compleet assortiment. Met ruime keuze aan veel verschillende producten. Dus niet één soort koffie of laptop, maar uiteenlopende smaken en modellen. En dat alles onder één dak. Over smaak valt te twisten. Over kwaliteit niet.

Balboa Coaching | Hospitality Partner

Wat maakt Balboa Coaching zo uniek? “De gezamenlijke doelstelling is om een duurzame verandering van de klantgerichtheid te bewerkstelligen binnen een organisatie”, aldus Angeles Dokter. “Dit is de kracht van Balboa Coaching. Door middel van op maat gemaakte coachingsprogramma’s blijft de klantgerichtheid en gastvrijheid, ook na mijn vertrek bij een organisatie, op het gewenste niveau. Hoe thuis voelt u(w klant) zich binnen uw organisatie?”

CommonEasy | Maatschappelijk Partner

Business Club Utrecht Netwerken

Ooit waren verzekeraars goed in het organiseren van solidariteit binnen gemeenschappen. Dat was gebaseerd op de wil om elkaar te helpen als het tegenzit. Bij CommonEasy weten we dat het beter kan. Wij geloven dat iedere zzp’er recht heeft op zekerheid. Daarom gaat het platform van CommonEasy terug naar de kern van verzekeren, maar met het gemak van de online wereld.

Advies van Liefers | Besparings- & Groei Partner

Advies van Liefers

Rudolf Liefers van Advies van Liefers Rudolf is een Groei- en Verbeteradviseur voor het MKB. Rudolf zorgt ervoor dat je structureel kosten gaat besparen. Besparingen tussen de 5% en 15% zijn realistisch. Het door jou bespaarde geld gaat zorgen voor de groei van je onderneming. De groei ligt voor het oprapen.

HS Financieel Advies | Partner Financieel Podium

HS Financieel Advies kan u, als ondernemer, van dienst zijn bij alle aspecten welke van belang zijn bij het verzorgen van een administratie tot en met de fiscale advisering aan toe.

De doelgroep van HS Financieel Advies bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven met een beperkt aantal personeelsleden in dienst, ZZP-ers en stichtingen.

Etienne Oldeman Photography | Media Partner

Etienne Oldeman Photography

Etienne Oldeman Photography is een organisatie voor fotografie, film en communicatie onder leiding van Etienne Oldeman. Etienne is van oorsprong bedrijfskundige en heeft jarenlang ondernemers op bedrijfseconomisch en marketinggebied geadviseerd bij de gestructureerde groei van hun onderneming.

Sinds 2010 werkt Etienne als zelfstandig ondernemer/fotograaf. De overstap van ondernemersadviseur naar fotograaf is een logische stap. Samen met de klant bespreken wat de doelgroep is en wat u wilt bereiken met de uiteindelijke beelden is waar het om draait.

Acupunctuur S. Vos

Met 30 jaar ervaring als fysiotherapeut heeft eigenaar Peter Vos van Acupunctuur S. Vos zich nu toegelegd op de verbetering van de microcirculatie met de BEMER-therapie® bij consumenten en met name ondernemers. Veel ondernemers hebben een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze gaat pas uitbetalen als klachten dusdanig zijn dat je niet meer kunt werken en dan pas na een eigen risico van een bepaalde periode. Op basis van een bewezen, werkzaam, meerdimensionaal signaalsysteem wordt een beperkte of verstoorde microcirculatie in het lichaam op heel doeltreffende wijze gestimuleerd.

Exotic Taste | Culinair Partner

Exotic Taste

Exotic Taste levert Surinaamse catering voor zakelijke evenementen en Surinaamse catering voor particulieren. Bijvoorbeeld voor uw Seminars, Bedrijfsborrels, Huwelijk, Housewarming of gewoon een feestje.

Bij het organiseren van een evenement moet er aan heel veel gedacht worden. Wij helpen u hierbij graag als partycateraar. Indien gewenst kan er in een persoonlijk gesprek kan er advies op maat worden gegeven op basis van uw wensen en binnen uw budget.

Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiend, full service ICT bedrijf. Wij hebben met name een sterke positie in de juridische sector.

Wij zorgen voor de volledige kantoorautomatisering van middelgrote tot grote MKB bedrijven. Naast het aanleggen en beheren van ICT infrastructuren, zorgen wij ook voor het applicatiebeheer en de beveiliging van netwerken. Zo implementeren wij als Microsoft Silver Partner alle Microsoft diensten, zoals Office 365 en brengen wij onze klanten naar de cloud.