Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer

Administratiekantoor P.A. Duijnmaijer bespaart jou als ondernemer tijd en geld. Door de boekhouding te verzorgen en tijdig de aangiften in te dienen heb je geen omkijken naar je administratie en kun je doen waar je goed in bent. Bij cruciale beslissingen voor je bedrijf kun je een beroep doen op gedegen advies, zodat je altijd de keuze maakt op basis van actuele informatie. Zo profiteer je altijd optimaal van de fiscale voordelen die op jou bedrijf van toepassing zijn.

Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiend, full service ICT bedrijf. Wij hebben met name een sterke positie in de juridische sector.

Wij zorgen voor de volledige kantoorautomatisering van middelgrote tot grote MKB bedrijven. Naast het aanleggen en beheren van ICT infrastructuren, zorgen wij ook voor het applicatiebeheer en de beveiliging van netwerken. Zo implementeren wij als Microsoft Silver Partner alle Microsoft diensten, zoals Office 365 en brengen wij onze klanten naar de cloud.

Topshelf Media | Organisator

Topshelf Media helpt uiteenlopende organisaties bij het realiseren van hun ambities.

De doelstelling van Topshelf Media is altijd het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze opdrachtgevers (online) marketingacties, campagnes en events te bedenken en uit te voeren.

Incassobureau Streatus Utrecht

Incassobureau Straetus Utrecht

Inassobureau Straetus UtrechtEen incassobureau in Utrecht dat actief en betrokken is én die ervoor zorgt dat uw debiteuren de rekeningen voldoen? Maak kennis met incassobureau Straetus. Wij bieden diensten, producten en ondersteuning om tot een effectief debiteurenbeheer te komen. Wij voorkomen langdurig getouwtrek en incasseren het bedrag bij uw debiteur, zonder dat hierbij juridische stappen ondernomen hoeven te worden.

Staples

Staples is de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld. Zij onderscheiden zich door hun servicegerichte instelling en voorzien niet alleen in de behoeften van zakelijke klanten, maar ook in hun visie om alle producten en diensten aan te bieden die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn.

Makro

Bij Makro vindt u als ondernemer alles wat u nodig heeft – van smaakvolle, verse producten tot keukenapparatuur en kantoorartikelen. Een breed, maar ook bijzonder compleet assortiment. Met ruime keuze aan veel verschillende producten. Dus niet één soort koffie of laptop, maar uiteenlopende smaken en modellen. En dat alles onder één dak. Over smaak valt te twisten. Over kwaliteit niet.

Balboa Coaching | Organisator

Wat maakt Balboa Coaching zo uniek? “De gezamenlijke doelstelling is om een duurzame verandering van de klantgerichtheid te bewerkstelligen binnen een organisatie”, aldus Angeles Dokter. “Dit is de kracht van Balboa Coaching. Door middel van op maat gemaakte coachingsprogramma’s blijft de klantgerichtheid en gastvrijheid, ook na mijn vertrek bij een organisatie, op het gewenste niveau. Hoe thuis voelt u(w klant) zich binnen uw organisatie?”

CommonEasy

Business Club Utrecht Netwerken

Ooit waren verzekeraars goed in het organiseren van solidariteit binnen gemeenschappen. Dat was gebaseerd op de wil om elkaar te helpen als het tegenzit. Bij CommonEasy weten we dat het beter kan. Wij geloven dat iedere zzp’er recht heeft op zekerheid. Daarom gaat het platform van CommonEasy terug naar de kern van verzekeren, maar met het gemak van de online wereld.

MKB Winstcoach

MKB-Winstcoach-Rudolf-Liefers-Open-Coffee-Utrecht-Business-Club-Topshelf-Media

Rudolf Liefers is de man achter MKB Winstcoach. Ondernemingen slimmer, leuker en goedkoper laten werken, dat is zijn vak en hij helpt ondernemers met het verbeteren van hun groeidoelen, kostenbeheersing en innovatie. Bijvoorbeeld door de werkprocessen beter te maken, het kostenpatroon scherp te houden en door slimmere keuzes in tijdsbesteding.

HS Financieel Advies

HS Financieel Advies kan u, als ondernemer, van dienst zijn bij alle aspecten welke van belang zijn bij het verzorgen van een administratie tot en met de fiscale advisering aan toe.

De doelgroep van HS Financieel Advies bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven met een beperkt aantal personeelsleden in dienst, ZZP-ers en stichtingen.

’t Veerhuis

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

Vergader-, congres- party- en zalencentrum ’t Veerhuis in Nieuwegein is een unieke vergaderlocatie nabij Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen.

’t Veerhuis beschikt over acht vergaderruimtes, die voorzien zijn van alle moderne communicatie middelen en audiovisuele hulpmiddelen.

Ook partner worden?

Open Koffie Utrecht Coffee Netwerken Nieuwegein IJsselstein Vianen Maarssen Topshelf Media

De organisatoren van het Open Coffee Utrecht Business Network drinken graag een kop koffie met ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in hoe wij een bijdrage kunnen leveren m.b.t. het vergroten van de zichtbaarheid van en voorkeur voor deze organisaties.

Neem eens contact met ons op voor meer informatie.