PARTNERS | OCU NETWERK

Etienne Oldeman Photography

Etienne Oldeman Photography is een organisatie voor fotografie, film en communicatie onder leiding van Etienne Oldeman. Vanaf 1 januari 2017 is Etienne een nieuwe partner van het sterk groeiende Open Coffee Utrecht Business Netwerk. De organisatoren kijken daar zeer naar uit. Etienne is van oorsprong bedrijfskundige en heeft jarenlang ondernemers op bedrijfseconomisch en marketinggebied geadviseerd bij de gestructureerde groei van hun onderneming. Sinds 2010 werkt Etienne als zelfstandig ondernemer/fotograaf. De overstap van ondernemersadviseur naar fotograaf is een logische stap. Samen met de klant bespreken wat de doelgroep is en wat u wilt bereiken met de uiteindelijke beelden is waar het om draait.

 

Etienne Oldeman Photography

De specialismen van Etienne Oldeman

1. Etienne heeft zich gespecialiseerd in de fotografie van mensen in of buiten hun organisatie:
2. Bedrijfsreportages (laten zien waar je als bedrijf goed in bent: de kracht en passie van de medewerkers voor hun vak)
3. Portretfotografie (personen en groepen)
4. Industriële fotografie (in bezit van VCA en veiligheidsmiddelen)
5. Bouwprojecten en architectuur (van bouwproces tot eindproduct)
6. Woningfotografie & -styling en vastgoedfotografie (voor eigenaren en makelaars)

Over Etienne Oldeman

Etienne werkt in heel Nederland voor grote multinationals in de hele Benelux, maar ook (vaak regionaler) voor ZZP-ers en compactere organisaties. Een greep uit zijn klantenportfolio: één van de grootste elektrotechnische installatiebedrijven van Europa, bouwbedrijven, architecten, interieurontwerpers, meubelmakers, accountantskantoren, zorginstellingen, ziekenhuizen, communicatie- en reclamebureau’s, grafisch vormgevers, teveel om allemaal op te noemen. Etienne’s motto is ‘samen sterk’. Hij is altijd op zoek naar betrouwbare samenwerkingspartners.

Etienne Oldeman

Etienne heeft gekozen voor het vak van fotografie vanuit zijn passie en de wens om meer uitdagingen aan te gaan en meer creativiteit in kwijt te kunnen. Bijzondere foto’s die u een weerwaarde en onderscheidend vermogen opleveren. “Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”.

Inspiratie

Kijk voor een impressie en inspiratie op www.etienneoldeman.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor u.