PARTNERS | OCU NETWERK

Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiend, full service ICT bedrijf. Bekijk hieronder onze explainervideo met betrekking tot onze dienstverlening.

 

Wij hebben met name een sterke positie in de juridische sector. Wij zorgen voor de volledige kantoorautomatisering van middelgrote tot grote MKB bedrijven. Naast het aanleggen en beheren van ICT infrastructuren, zorgen wij ook voor het applicatiebeheer en de beveiliging van netwerken. Zo implementeren wij als Microsoft Silver Partner alle Microsoft diensten, zoals Office 365 en brengen wij onze klanten naar de cloud. Voor onze klanten in de advocatuur zijn wij bovendien de aangewezen implementatiepartner voor het softwareprogramma Cicero Lawpack. Daarmee bieden wij deze sector ook een totaalpakket van ICT diensten aan.

Power4ICT heeft alle kennis in huis om de gehele ICT infrastructuur voor een bedrijf te realiseren en te beheren, of delen daarvan. Onze medewerkers zijn gecertificeerde professionals met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weten bedrijven dat zij op een deskundige en persoonlijke manier worden geholpen.

Ontwikkelingen

Op dit moment is Power4ICT haar full service dienstverlening snel aan het uitbreiden binnen het gehele MKB. Met ons jonge, dynamische en flexibele team, onderscheiden wij ons door dicht op de klant te zitten, mee te denken en te innoveren. De ontwikkelingen en innovaties op ICT gebied volgen wij op de voet. Updates en nieuwe diensten testen wij direct binnen onze eigen organisatie. Wij brengen onze klanten daar vervolgens snel van op de hoogte zodat zij daar hun voordeel mee kunnen doen.

Wij zijn een no-nonsens organisatie met een gezonde kijk op de digitale wereld. Wij zorgen ervoor dat wij dicht bij de kern van onze activiteiten blijven. Pas als wij alles weten van nieuwe diensten en producten en die eerst zelf getest hebben, bieden we deze aan. Wij verkopen geen onzin. Wij zoeken steeds naar de best mogelijke samenwerkingen, zonder concessies te doen. Zo is CloudVPS bijvoorbeeld onze datacenter partner en werken wij samen met RootIT voor hosted telefonie over IP. Hun kwaliteitsnormen en de veiligheid van hun diensten, sluiten volledig bij ons aan.

Om ons groeiende aantal diensten en ons bedrijf beter onder de aandacht te brengen, hebben we eind 2016 een nieuwe website gelanceerd. We zien nu al dat dit leidt tot meer interesse in onze organisatie en nieuwe klanten. Inmiddels hebben we ook extra medewerkers aangetrokken om de ontstane groei in goede banen te leiden. Denk hierbij aan een groeiende vraag naar cloud computing, hosted diensten en Voice over IP telefonie. Ook de nog steeds bestaande dienstverlening voor fysieke servers, computers, netwerken en de beveiliging daarvan, vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van onze organisatie.

Contactgegevens

Kijk voor meer informatie over Power4ICT op hun website of bel 030 7600 888.