De kracht van De Ondernemer

De wekelijkse arbeidsvitaminen voor het MKB, ondernemers en zakelijke beslissers

In De Ondernemer vinden lezers inspirerende journalistieke verhalen over ondernemerschap in hun regio. Maar De Ondernemer is er ook voor strategische partners die in samenwerking met de redactie hun expertise onder de aandacht brengen in de vorm van branded content.

Zo helpt De Ondernemer u beter te ondernemen:

De Ondernemer is medium om de nationale en regionale zakelijke markt te bereiken. Zowel in print, online en met events bieden we het hoogste bereik, genieten we grote bekendheid en worden we zeer goed gewaardeerd door ondernemers en zakelijke beslissers in de regio’s. De hoogwaardige content, die afstraalt op u als adverteerder, wordt voor u gecreëerd door onze redacteuren, inclusief fotografie en opmaak.

Speciale aanbieding bezoekers

De Ondernemer - De Persgroep Nederland - Open Coffee Utrecht Business Club Martin Planken

Het interview in de dagbladen & Online
Wanneer je is als bezoeker van het Open Coffee Utrecht Business Network een interview in combinatie met een regionaal aanjaagpakket afneemt, ontvang je 60% korting op de publicatie in het dagblad!

Het artikel wordt online geplaatst op deondernemer.nl en wordt met prikkelende uitingen (z.g.n. article previews) aangejaagd vanuit een regionale titel naar wens. Deze aanbieding gaat samen met aanjaagpakket 0, van €750,-, maar er zijn natuurlijk ook grotere pakketten beschikbaar voor nog meer bereik, zie onderstaande pdf.

Martin Planken - De Ondernemer - De Persgroep Nederland Open Coffee Utrecht Business Club

   

Open Coffee Utrecht Business Network

De netwerkbijeenkomsten van het Open Coffee Utrecht Business Network vinden plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Recent Posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.