11 december 2015 | We gaan verhuizen naar Tribes Utrecht. Kom naar de feestelijke opening!

 In Netwerken

Open Coffee Utrecht gaat verhuizen!

Op vrijdag 11 december 2015 is het zover. De bouw van het nieuwe onderkomen van OCU is bijna afgerond. Voortaan wordt de vestiging van Tribes Utrecht, op Businesspark Papendorp, in het Secoya Court, onze nieuw thuisbasis en “de Place to Be” voor de netwerkmeetings van het Open Coffee Utrecht Business Network (OCU).

Adresgegevens:
Tribes Inspiring Workplaces, Utrecht
Papendorpseweg 93, Utrecht
Businesspark Papendorp

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Programma 11 december 2015

08:00 – 09:00 uur
Business Breakfast

08:45 – 09:00 uur
Inloop bezoekers OCU

09:00 – 09:10 uur
Officiële opening thuisbasis OCU:  Tribes Utrecht
Jolanda van Groningen en Martin Planken geven een een korte, inspirerende presentatie over Business Network Open Coffee Utrecht en de samenwerking met Tribes.

09:10 – 09:15 uur
Zeepkistmoment voor ondernemers met een inspirerende boodschap

09:15 – 10:45
Vrij netwerken

10:45 – 11:00 uur
Kerst met ondernemers
Koop voor rond de €10 een cadeautje en leg deze bij binnenkomst onder de kerstboom. Pak om 10:45 een pakje naar keuze onder de boom vandaan. Alvast prettige Kerstdagen gewenst!

11:00+ >>
Afsluiting

Meld je via het formulier hieronder aan voor de luxe Business Breakfast voor slechts €10,00

Business Breakfast!

Al vanaf 08:00 uur kan je aanschuiven bij de luxe Business Breakfast (BB), met koffie/thee en jus d’orange uiteraard. We mogen al een weekje voor de officiële opening van Tribes Utrecht, op 17 december 2015, te gast zijn.

Wil je ook komen ontbijten? Meld je dan even aan via onderstaand formulier zodat we daar qua catering rekening mee kunnen houden. Tussen 08:00 en 09:00 uur schuif je optioneel aan tijdens de Business Breakfast waar je tijdens inspirerende gesprekken van jouw ontbijtje kunt genieten. Het luxe ontbijt wordt geregeld door Food ‘n Mood voor slechts €10,00 p.p., inclusief jus d’orange en koffie/thee. Hiervoor is aanmelden verplicht i.v.m. de voorbereidingen. Je kunt gepast, cash betalen.

Meld je via het formulier hieronder aan voor de luxe Business Breakfast voor slechts €10,00

Vier de Kerst samen met ondernemers!

Kerstmis met Open Coffee UtrechtNeem op 11 december een kerstcadeautje mee van rond de €10 en leg die bij binnenkomt onder de kerstboom. Elke ondernemer mag vervolgens om 10:45 uur een cadeautje onder de boom vandaan halen. Prettige Kerstdagen gewenst alvast!

Pak de spotlight en stap de zeepkist op!

Voor ondernemers die durven en een interessant verhaal hebben over hun bedrijf of graag even de aandacht vestigen op een maatschappelijk onderwerp: meld je even via het contactformulier dat je 11 december de zeepkist op wilt.

Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst doe je via Eventbrite.

Eventbrite aanmelden

Karikaturist Jan Ibelings is aanwezig!

karikatuur Jan Ibelings karikaturist.nl

Jan Ibelings geeft tijdens deze OCU acte de présence dus je maakt kans om vereeuwigd te worden door misschien wel de leukste karikaturist van Nederland, zie www.karikaturist.nl.

cartoon_jan_ibelings_karikatuur_karikaturist

Scoor een gesponsorde Videopitch van de Business Factory & Topshelf Media!

Topshelf Media en Business Factory

Wil jij jezelf en je bedrijf ook extra aandacht geven met een videopitch? Maak nu kans op een gesponsorde videopitch! Vul het onderstaande formulier in vóór 11 december.

Vergeet vooral niet jouw bedrijfslogo in hoge resolutie te uploaden: denk aan een eps-bestand, een ai-bestand of een 300 dpi jpg-bestand. Zonder goed logo kunnen we geen mooie videopitch maken. Vragen m.b.t. ‘t logo? Bel dan even met Topshelf Media via 030-751.99.98.

Je hoort zo spoedig mogelijk of jij die gratis pitch mag doen!

Vul nu onderstaand formulier in en maak kans op de gesponsorde videopitch!

Recent Posts