12 februari 2016 | Inspirerende lachsessie van Marnix Lamers!

 In Netwerken

Lachen en netwerken gaan samen bij Open Coffee Utrecht!

Op 12 februari 2016 wordt er gelachen door alle bezoekers van Open Coffee Utrecht. Marnix Lamers van Wayra.nl, gespecialiseerd in doorbraken op het gebied van interne communicatie en samenwerking, lachworkshops en Joyfulness-trainingen, verzorgt dan een bijzondere lachsessie (30 min.). William van de Heuvel ondersteunt Marnix hierbij. Ook hij geeft lachworkshops. Samen zijn ze een dynamisch lach-duo dat voor energie zorgt’. Dus meld je aan via Eventbrite en lach met ons mee!

Inmiddels is de nieuwe thuisbasis van Open Coffee Utrecht alweer bijna twee maanden geleden officieel geopend, te weten de vestiging van Tribes Utrecht, op Businesspark Papendorp, in het Secoya Court. Deze top-locatie is “de Place to Be” voor de netwerkmeetings van het Open Coffee Utrecht Business Network.

Adresgegevens:
Tribes Inspiring Workplaces, Utrecht
Papendorpseweg 93, Utrecht
Businesspark Papendorp

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Programma 12 februari 2016

08:45 – 09:00 uur
Inloop bezoekers OCU

09:00 – 09:05 uur
Opening door Jolanda van Groningen en Martin Planken

09:05 – 09:10 uur
Zeepkistmoment voor ondernemers met een inspirerende boodschap van 1 minuut.

09:10 – 09:30
Vrij netwerken

09:30 – 10:00 uur
Lachsessie o.l.v. Marnix Lamers: een bevlogen inspirator en trainer.

10:00 – 11:00 uur
Vrij netwerken

11:00+ >>
Afsluiting

Marnix Lamers van Wayra ‘The Funraising Company’ verzorgd een workshop

Wayra Open Coffee Utrecht Business NetworkLachen is een super-app: gratis creëert het ontspanning, verbinding en het maakt ons vitaal. Waarvan ga jij als ondernemer lachen? Waar word jij blij van, en volg je dat spoor ook? Kun je je Inner Smile uitstralen door te doen wat je echt leuk vindt?

Doe mee aan de lachsessie (30 min.) om dat te ontdekken, o.l.v. Marnix Lamers: een bevlogen inspirator en trainer, zie www.wayra.nl.

Recent Posts
Bart van den Belt