14 december 2018 | Netwerkbijeenkomst + Marketingsessie ‘Boost Your Business’ met Martin Planken van Topshelf Media

 In Netwerken, Partners

Op vrijdag 14 december 2018 vindt de laatste netwerkmeeting van 2018 van Open Coffee Utrecht plaats. Daarbij neemt Martin Planken, eigenaar van Internet- en Marketingbureau Topshelf Media, zie www.topshelfmedia.nl, je tijdens de ‘Boost Your Business’ sessie mee in de wereld van internet, social media, marketing, security, digital media en public relations. Zijn bijzondere kijk op ondernemen en mindset zorgen voor een inspirerend verhaal, vol met hands-on tips en tools.

Personal marketing en persoonlijke ontwikkeling zijn eveneens twee interessante topics die tijdens deze sessie de revue zullen passeren.

Deze informatieve en interactieve marketingsessie geeft je verder nieuwe inzichten met betrekking tot:

  • Het vergroten van de voorkeur en omzet van jouw bedrijf, dienst of product
  • Brand Design & Strategy
  • Websites & Webshops​
  • Zoekmachine Optimalisatie & Copywriting​
  • Social Media Marketing​
  • E-mail Marketing​
  • Hosting & Server​
  • Cyber Security & AVG​
  • Leads genereren

Deze informatieve en interactieve ‘Boost Your Business’ marketingsessie geeft je nieuwe inzichten met betrekking tot het vergroten van de voorkeur en omzet van jouw bedrijf, dienst of product. Personal Marketing en persoonlijke ontwikkeling zijn eveneens twee interessante topics die de revue passeren.

Over Martin Planken

Martin Planken (1973, Utrecht) begon zijn bedrijf op 07-07-2007 onder de naam Planken Media en wijzigde deze in 2009 naar Topshelf Media: “Media van de bovenste plank”. What’s in a name? Bij Topshelf Media ® vinden ze het fantastisch om in samenwerking met hun opdrachtgevers en partners het verhaal van hun business op een creatieve manier te vertellen. Denk daarbij aan het verhogen van de zichtbaarheid van en het vergroten van de voorkeur voor bedrijven, evenementen, merken, diensten en producten. Dat doen zij door samen met hun klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

 

Programma Netwerkbijeenkomst 14 december 2018

09:00 uur: Inloop, koffie/thee en netwerken in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:30 – 09:35 uur: woord van welkom + aankondiging Martin Planken
09:35 – 10:30 uur: Marketingsessie “Boost Your Business” met Martin Planken van Topshelf Media
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optioneel (netwerk)lunchen in het restaurant

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

‘t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching & Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Recent Posts
Martin Planken De Ondernemer Topshelf Media Open Coffee UtrechtNetwerken-in-Utrecht- Midden-Nederland-Business-Club-Open-Coffee-Topshelf-Media-Lieslore-van-Dijkhuizen