14 april 2017 | Netwerkbijeenkomst incl. Presentatie van “5xWaarom Organisatie ontwikkeling”

 In Netwerken

Bestel je ticketNaast de doorlopende netwerkbijeenkomst heeft het Open Coffee Utrecht Business Network op 14 april 2017 de inspirerende thema sessie “5x WAAROM” op het programma staan. Directeur Hans Maas, eigenaar van 5x Waarom, tekende voor het programma dat wij de 2e vrijdagochtend in april aanbieden aan ondernemers en ondernemende professionals.

Titel presentatie
“Groeien als team: spelen met conflicten en inzicht in het tegengif”

5xWaarom organisatieverbetering – brengt inzicht, beweging en resultaat

Hans Maas: “Ik geloof dat mensen, gedrag en samenwerking de sleutel zijn tot (nog) betere prestaties in veel bedrijven. Als mensen gaan samenwerken, ontstaat passie, energie en onherroepelijk helaas óók een grotere kans op misverstanden, gemiste kansen of zelfs ruzie. Daar waar veel bedrijven grossieren in handboeken en standaarden over het WAT van de werkzaamheden, is er nog veel te winnen in het HOE van het samenwerken. Hier laten vaak we een deel van het potentieel van onze mensen liggen.”

Wat zijn de symptomen?
Symptomen: onopgeloste conflicten, hoge turn-over van personeel, gelatenheid, weinig initiatief, hoog ziekteverzuim, herhalende fouten, weerstand bij veranderingen.

Veel van deze situaties zijn te voorkomen, door aandacht te besteden aan samenwerking. Mensen weten zelf prima wat er nodig is, maar ontberen tijd, momentum, durf of gelegenheid om hier samen aan te bouwen.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de Business Factory en Topshelf Media, ondersteund door Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch in het Rootz Kitchen restaurant.

netwerken-utrecht-business-samenwerken

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check https://www.opencoffeeutrecht.com/partners/tribes-inspiring-workplaces-utrecht/
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

  

  

Wat mag je verwachten?

Teamontwikkeling met 5xWaarom is maatwerk, dus het begint vaak met een gedegen intake of interviews met de betrokkenen. “Hans Maas: “Zo bepaal ik samen met de opdrachtgever de beste route. Ik breng teams met elkaar in gesprek en breng inzicht in wat er speelt en wat er nodig is. Ik help teams stap voor stap (planmatig) te groeien als team. Ik werk aan blijvende vaardigheden om ook in de toekomst beter, effectiever en met meer voldoening samen een mooi resultaat te boeken.”

Hans Maas

Wat zijn de ervaringen?
Het resultaat is een bijzondere ervaring, meer openheid en duidelijke groei als team. Bekijk de ervaringen van enkele van de bedrijven die je voorgingen via www.5xWaarom.nl/ervaringen_met_5xwaarom/.

Naast consulting en training, kan 5xWaarom ook via interim-oplossingen de gewenste groei helpen bewerkstelligen in een organisatie.

Wij zijn 5x waarom

Wij bieden inzicht, beweging en resultaat. We helpen teams, afdelingen, projectteams, start-ups en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Wij werken vanuit de filosofie dat kansen voor het oprapen liggen voor degene die durft te kijken en er gepassioneerd voor durft te gaan.

Bij ons staat essentie centraal. Essentie in waarom je de dingen doet, waar je voor staat, wat je wilt bereiken, hoe je wilt samenwerken. Essentie als basis voor verandering. Niet veranderen om het veranderen, maar veranderen om het beste uit jezelf te halen, om te groeien. Essentie helpt je om je doel te bepalen, begrijpen en bereiken.

Omdat we erin geloven dat in elk van ons, zowel in de mens, het team en de organisatie een ‘laagje’ aan ongebruikt talent zit dat, als we dit effectief aanpreken, tot ongekend snelle verbetering kan leiden, in prestaties, werkplezier, energie. Omdat deze ongebruikte capaciteit het verschil kan maken bij het profiteren van groeikansen.

5xWaarom werkt volgens een transparante, beproefde formule waarbij we oorzaakgericht verbeteren. Samen met de opdrachtgever nemen we de verantwoordelijkheid om het beoogde resultaat te boeken en behouden. We dragen onze kennis over, zodat je niet eenmalig maar duurzaam verbetert. We denken dat je de bijdrage van ‘zachte verbeteringen’ prima hard meetbaar kan maken.

Programma 14 april 2017

Bestel je ticket08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en/of Martin Planken + netwerken in het restaurant met koffie of thee, aangeboden door Tribes

09:30 – 09:35 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network

09:35 – 10:15 uur: Aankondiging en ondernemerssessie met Hans Maas van 5x Waarom

10:15 – 11:00/12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes

Recent Posts