10 februari 2017 | De 9 Magische Elementen om het Leven te Creëren dat Echt bij jou Past met Irene van Gent + netwerkbijeenkomst

 In Netwerken

De 9 magische elementen voor meer vrijheid in je leven.

Tijdens de netwerk meetup van februari 2017 staat er een bijzondere vrouw, schrijver, verbinder en inspirator op het podium. Op 30-jarige leeftijd besloot Irene van Gent haar leven om te gooien en te gaan reizen. Haar initiële plan was om maximaal een jaar weg te zijn en vervolgens weer in het oude ritme verder te gaan. Ondertussen zijn we bijna 8 jaar verder en is haar behoefte om te reizen nog steeds niet verminderd. Ondertussen leeft en werkt Irene zoveel mogelijk online en wisselt ze haar werkzaamheden in Nederland af met haar trips naar het buitenland. Daar werkt en woont ze in CoWorking-places, op een zeilboot of lekker in de natuur.

Ze heeft haar eigen droomleven gecreëerd, het leven zoals dat het beste bij haar past. En ondertussen inspireert ze anderen ook hun droomleven te creëren. Dit doet ze via de Dream Life Community en haar boek Geluk in 8 koppen thee. Irene combineert de oosterse yogafilosofieën met de westerse levensstijl en creëert op die manier een leefstijl die rust, ruimte en vrijheid realiseert. Het is een manier van leven die gebaseerd is op luisteren naar je intuïtie, ruimte maken voor stilte en dit voor je laten werken. Op die manier kun je je bedrijf voor je laten werken, in plaats van dat je continu het gevoel hebt dat je hard aan het ploeteren bent.

Aanmelden Open Coffee Utrecht
netwerken-utrecht-business-samenwerken

Irene van Gent

Naast de Dream Life Community is Irene schrijver van de boeken ‘Geluk in 8 koppen thee’ en ‘Natuurlijk! Eten!’, geeft ze lezingen om haar boodschap dat je het leven kunt creëren dat echt bij jou past te delen en is ze host van haar eigen talkshow waarin ze in gesprek gaat met ondernemers die hun droom willen delen.

Voor meer info over Irene van Gent, zie www.irenevangent.com

logo irene van gent

Het boek ‘Geluk in 8 koppen thee’ is te bestellen via https://irenevangent.com/boeken/geluk-in-8-koppen-thee/.

Prijs: €19,95
Ebook: €8,95

Irene van Gent

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Programma 10 februari 2017

08:30 – 09:25: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en/of Martin Planken

Vrij netwerken in het restaurant met koffie of thee, aangeboden door Tribes

09:25 – 09:30: Nieuws & Ontwikkelingen Open Coffee Utrecht + Aankondiging Irene van Gent

09:30 – 10:30: Inspirerende lezing door Irene van Gent

10:30 – 12:00: Doorlopende netwerkmogelijkheden

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Doorlopend programma 10 februari 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Recent Posts