administratiekantoor kelder duijnmaijer

PARTNERS | OCU NETWERK

Administratiekantoor Kelder & Duijnmaijer

kelder-duijnmaijer-administratiekantoorAdministratiekantoor Kelder & Duijnmaijer bespaart jou als ondernemer tijd en geld.

Door de boekhouding te verzorgen en tijdig de aangiften in te dienen heb je geen omkijken naar je administratie en kun je doen waar je goed in bent. Bij cruciale beslissingen voor je bedrijf kun je een beroep doen op gedegen advies, zodat je altijd de keuze maakt op basis van actuele informatie. Zo profiteer je altijd optimaal van de fiscale voordelen die op jou bedrijf van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag bij je langs.

Tel: 0348-475034

Profiel van Kelder & Duijnmaijer

Kelder & Duijnmaijer bestaat al sinds 1992 en heeft dus al een ruime ervaring op het gebied van financiële zaken. Indien u de administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteed, heeft u de handen vrij om als ondernemer uw bedrijf te runnen.

Persoonlijk contact is bij ons heel normaal. We denken graag met u mee. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Wij ondersteunen ondernemers door het inrichten, uitvoeren en controleren van de (bedrijfs) administratie. Alle werkzaamheden omtrent de administratie kunnen wij voor u uitvoeren: van het inboeken van facturen tot het opstellen van de jaarrekening en alles wat daartussen komt.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor de periodieke aangiften (OB, IB, VPB, ICP, etc.). Wij zorgen ervoor dat deze tijdig en correct worden ingediend bij de Belastingdienst, zodat u hier geen zorgen over heeft.