Algemeen Dagblad 23 oktober 2018: interview met organisator Martin Planken van Topshelf Media

 In Netwerken, Partners

Op 23 oktober 2018 stond er een artikel in het Algemeen Dagblad op de pagina De Ondernemer waarin de organisator van Open Coffee Utrecht, Martin Planken van Topshelf Media, werd geïnterviewd.

Klik op onderstaande afbeelding voor de PDF-versie van het artikel.


Lees meer over onze samenwerking met De Ondernemer.

In december 2018 verzorgt Planken een workshop, zie de agenda voor december 2018.

Locatie van de netwerkbijeenkomsten

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching & Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Recent Posts
Purpuz Planner - Clen Verkleij - Business Club Utrecht Open Coffee Netwerkenbusinessclub utrecht netwerken netwerkbijeenkomst topshelf media martin planken