16 februari 2017 | Lancering Brainstorm Breakfast 08:00 – 09:45 uur & Inspiring Tribality Day tot 18:00

 In Netwerken, Partners

Wil je dat 2017 een bijzonder jaar wordt voor jou en jouw bedrijf? Dan hebben wij iets interessants te bieden.

Lancering Inspiring Tribality Day & Brainstorm Breakfast op 16 februari 2017

Op 10 maart 2017 vindt namelijk de eerste editie van vele toekomstige Business Events plaats bij Tribes Utrecht Papendorp. De Business Events vormen een professioneel platform voor ondernemers die de lat graag steeds wat hoger willen leggen. De rode draad die door alle events loopt is “Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling”.

In samenwerking met Tribes Inspiring Workplaces gaan de Business Factory en Topshelf Media een zestal bruisende Business Events organiseren bij Tribes Papendorp Utrecht. Inmiddels hebben al diverse ondernemers zich gemeld om mee te denken met de events en vandaar dat wij nu een Business Breakfast organiseren op 16 februari waar alle ruimte wordt geboden aan ondernemers die willen meedenken en willen bijdragen aan het succes van de events en daarmee ook aan hun eigen succes.

De events draaien om zowel zakelijke als persoonlijke groei en meer fun in jouw business. Met de juiste mindset kan jij jouw doelen bereiken én zelfs overtreffen. Daarom vormt de persoonlijke groeicomponent een onmisbaar onderdeel van een ondernemer, dus ook van onze Business Events. Die loopt als een rode draad door alle events.

Afgelopen vrijdag 10 februari vond bij Tribes Utrecht Papendorp de Kick-off presentatie plaats van de events. De ruim 75 ondernemers die daarbij aanwezig waren, hebben iets bijzonders meegemaakt. Aan het einde van de presentatie bleek dat er veel behoefte was om mee te denken en mee te bouwen aan het “Business Platform” waar inmiddels druk aan gebouwd wordt, met als vaste locatie de vestiging Tribes Utrecht Papendorp.

Programma 16 februari 2017

08:00 – 08:15: Inloop & Ontvangst door de organisatoren van het Open Coffee Utrecht Business Network: Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en Martin Planken

De koffie/thee wordt aangeboden door Tribes Papendorp Utrecht.

08:15 – 08:20 uur: Start Breakfast + Opening Brainstorm Breakfast door Jolanda van Groningen
(organisator Business Events, eigenaar Business Factory en organisator van de Open Coffee Utrecht)

08:20 – 08:25 uur: Uiteenzetting Marc Oosterkamp (Chief Tribes Inspiring Workplaces) m.b.t. partnership Business Events

08:25 – 08:30 uur: Uiteenzetting Martin Planken m.b.t. Online & Offline Marketing Campagnes voor de Business Events
(mede-organisator Business Events, eigenaar Topshelf Media en organisator van de Open Coffee Utrecht)

08:30 – 09:45 uur: Start Brainstorm en dialoog m.b.t. de Business Events

09:45 uur: einde Brainstorm Breakfast

Vervolg programma Inspiring Tribality Day: 10:00 – 12:00 uur

Van 10:00 tot 12:00 staat niemand minder dan serial entrepreneur, peak performance trainer en international speaker Arnon Barnes op het podium. Voor meer over Arnon Barnes, zie de video hieronder.

Yoga, Mindfulness en Proeverij

In de ochtend en rond de lunch wordt er ook een Yoga sessie, een Mindfulness sessie en een Proeverij georganiseerd. Check de Facebook event pagina voor nadere informatie.

Videopitch met greenscreen: 13:00 – 17:00 uur

Van 13:00 tot 17:00 staat de Business Factory met een greenscreen op de Inspiring Tribality Day en kan je jouw videopitch laten opnemen. Later kan je zelf aangeven welke achtergrond je bij jouw video wilt hebben: het groene scherem wordt dan vervangen door de door jou gewenste achtergrond. Interesse? Je kan alvast even contact opnemen met de Business Factory.

Meer over Arnon Barnes

Hij verzorgt een speciale training die je dit keer kosteloos mag bijwonen. Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht bijeenkomsten en de Business Events bij Tribes, werken wij continue aan het leveren van meerwaarde voor ons netwerk, onze bezoekers en onze partners. Arnon Barnes is een joint venture partner van de Business Factory en Topshelf Media: twee van de drie organisatoren van het Open Coffee Utrecht Business Network. Dankzij de bereidwilligheid van Arnon Barnes kunnen wij een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van ondernemers. Het bijwonen van deze sessie zal waarschijnlijk bijdragen aan een stukje persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, vanwege de intensiteit en de enorme ervaring van Arnon Barnes. Tip: vergeet niet je gordel vast te doen om 10:00 uur.

Check onderstaande video voor een korte sfeerimpressie van Arnon Barnes.

Meer over de Business Events in 2017

De Business & Brainstorm Breakfast bijeenkomst van donderdag 16 februari staat in het teken van het brede scala aan mogelijkheden die de events bieden om jouw bedrijf naar de “Next Level” te brengen. Denk aan het hosten van een boeiende workshop, adviesgesprekken of een lezing en bijvoorbeeld een presentatie of demonstratie geven voor de bezoekers van de events. Aan jou de keuze of je eenmalig of vaker wilt deelnemen aan de events. Bijvoorbeeld als standhouder zodat je verzekerd bent van een grote hoeveelheid exposure voor jouw bedrijf. Je hebt nu alle ruimte om mee te denken en aan te geven waar jij naar op zoek bent en op welke wijze het voor jou interessant is om aan de zakelijke events deel te nemen of die te bezoeken.

Ontmoet interessante ondernemers: schuif aan tafel op 16 februari

Wil jij zowel jouw bedrijf als jezelf naar een volgend niveau brengen en wil je meedenken met de organisatoren van de Business Events zodat het ook Jouw Event wordt? Wacht dan niet langer en meld je aan via het formulier op deze pagina. Dan zien wij jou de 16e graag tegemoet.

 

Locatie: Tribes Utrecht Papendorp

Zakelijke én Persoonlijke Groei

Het doel van de events is om ondernemers de mogelijkheden te bieden om van 2017 hun beste jaar ooit te maken. Wij gaan een platform faciliteren met als doel om ondernemers in verbinding te brengen met andere ondernemers om er voor te zorgen dat je meer connecties krijgt, meer fun hebt en meer omzet gaat genereren.

netwerken-utrecht-business-samenwerken
Locatie van de bijeenkomst: Tribes Utrecht Papendorp

Landelijke Exposure

Alle members van de internationale Tribes community worden uitgenodigd om bij de events aanwezig te zijn. Dat zijn al snel enkele duizenden ondernemers. Tijdens het schrijven van dit artikel zijn er in Nederland 12 Tribes vestigingen en één in Brussel. Aan het einde van 2017 zal de teller de 20 vestigingen waarschijnlijk ruimschoots gepasseerd zijn. Via diverse partnerships worden de events verder in Nederland onder de aandacht gebracht. Wij hebben een jaarkalender gemaakt, waarbij door het jaar heen specifieke zakelijke thema’s centraal staan om jou als ondernemer en zakelijke professional te informeren en inspireren.

Het bezoeken van de events of het als standhouder deelnemen aan de events, wordt tegen een aantrekkelijke korting aangeboden aan de Tribes Community. De overige bezoekers kunnen de events bezoeken door een (earlybird) ticket te kopen of gebruik te maken van de mogelijkheden om een stand te bemannen of bijvoorbeeld een workshop te organiseren.

6 Events in 2017: 4 x Business Development & 2 x Personal Development

Vier van de zes events krijgen qua opzet de vorm van een Business Square en twee events staan bol van inspirerende sprekers. Bij alle events vormt de combinatie van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling de rode draad. De “personal development events” met enkele topsprekers op het programma mag je eigenlijk niet missen. Je zou bij wijze van spreken een dief zijn van je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling als je wel zou kunnen maar niet komt, maar dat is onze “bevooroordeelde mening”. Alle zes de events bieden ruime (netwerk)mogelijkheden om jouw netwerk en business een boost te geven.

Meld je nu aan

Heb jij interesse om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij ondernemers? Wil je jouw netwerk en kennis vergroten, meer fun, meer omzet en jouw bedrijf en jezelf naar een volgend niveau brengen? Dan nodigen wij je van harte uit om op 16 februari om 08:00 uur aan te schuiven bij de Brainstorm Breakfast bij Tribes, Papendorpseweg 95 in Utrecht. Meld je via het formulier op deze pagina aan. Graag tot de 16e!

Heb je vooraf vragen? Bel gerust met Jolanda van Groningen voor meer informatie op 06-24.678.119 of vul het contactformulier in.

Locatie do. 16 februari 2017
Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

AANMELDEN BRAINSTORM BREAKFAST

Een ontbijt kost slechts €7,50 en kan ter plaatse gepind of contant afgerekend worden.

 

Recent Posts