27 maart 2020 | Business Coach Glancy van Elst met de Talk: “De liefdevolle schop onder je kont.” [GEANNULEERD]

 In Netwerken

Coronavirus Utrecht Open Coffee Business Club Martin Planken Topshelf MediaCoronavirus / COVID-19 Update: 9 maart 2020

Wij hebben besloten dat de netwerkbijeenkomst op 27 maart niet doorgaat. Wij zijn bezig met een alternatieve invulling, waarover binnenkort meer. Houd onze nieuwsbrief in de gaten.

– – – – – – – – – –

Op vrijdagochtend 27 maart 2020 staat Glancy van Elst bij ons op het podium met haar Talk: “De liefdevolle schop onder je kont: hoe je met de juiste strategie wél je doel kunt behalen”. Zij heeft een zeer bijzonder levens- en ondernemersverhaal. Haar missie is om vrouwen op weg te helpen naar financiële onafhankelijkheid. Met haar bedrijf Glancy.nl helpt zij vrouwelijke ondernemers die ervoor willen gaan, doelgericht zijn, vastberaden zijn om hun bedrijf succesvol(ler) te maken en weten dat ze dit niet alleen hoeven doen. Dat hulp vragen geen schande is maar getuigt van kracht.

What’s in it for you?

glancy-van-elst-business-coach-voor-vrouwelijke-ondernemers-martin-planken-topshelf-media

Deze ochtend neemt Glancy jou mee in haar ondernemersverhaal en deelt zij met jou haar ‘geheim’. Het is haar gelukt om financiële onafhankelijkheid te bereiken en om van 0 naar 5k per maand te gaan. Haar intentie is om jou in de juiste actiestand te zetten zodat jij meer voldoening haalt uit je dagen en de kans vergroot dat je jouw doel haalt. Je gaat naar huis met een ingevuld A4-tje met een actieplan voor het komende kwartaal en Glancy heeft nog een super waardevolle verrassing voor je in petto die je niet wilt missen…

 

Aanmelden Open Coffee UtrechtMartin Planken, organisator van de Open Coffee Utrecht netwerkbijeenkomsten: “Ik kan Glancy van harte aanbevelen. Ik ken haar persoonlijk en heb recentelijk mogen aansluiten bij één van haar ‘Ondernemen met soep (en wijn) avonden’. Normaliter is dat voor women only. Glancy is misschien wel de beste vrouwelijke host die je kunt hebben voor zo’n avond als deze. Zij brengt – niet alleen – vrouwelijke ondernemers proactief met elkaar in contact. Zij creëert een goede sfeer, zorgt ervoor dat elke aanwezige met waardevolle ideeën naar huis gaat én … ze maakt ook nog eens heerlijke soepen.

Glancy: “Ik doe geen loze beloftes. Waar ik in geloof en waar ik voor sta is resultaat en met focus doelen halen. Bij mij geen mooie praatjes maar altijd de waarheid en een liefdevolle, confronterende spiegel. Ik geloof niet dat er maar één manier is om succesvol te worden. Ik geloof in een manier vinden die bij jou past zodat het jouw manier wordt. Omdat ik weet dat jij hiermee het verschil kunt maken, een financieel en emotioneel stabiel leven krijgt en je daar intens gelukkig van wordt. Jou daarbij helpen daar ligt mijn hart, mijn kracht.”

PROGRAMMA NETWERKEVENT 27-03-2020

09:00 – 09:25 uur: Inloop, aanmelden en netwerken in het restaurant van Congres- en Partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein met ontvangst door organisatoren Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality en/of Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success en/of Martin Planken van Topshelf Media. Kopje koffie/thee o.i.d. verkrijgbaar aan de bar.

09:30 – 11:00 uur: Talk door Glancy van Elst van Glancy.nl: “De liefdevolle schop onder je kont: hoe je met de juiste strategie wél je doel kunt behalen.”

11:00 – 12:00 uur: Vrij netwerken en linken met voor jou bekende en nog onbekende ondernemers uit de regio en daar buiten

12:00 uur: afsluiting, uitloop + optionele netwerklunch voor leuke ondernemers

Schrijf je in! Zorg ervoor dat je fris en fruitig bent. Wij zorgen voor een relaxte en inspirerende netwerkochtend. Graag tot dan!

Met ondernemende groeten,

Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality (jouw gastvrouw)
Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success (jouw gastvrouw)
Martin Planken van Topshelf Media (jouw gastheer)

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Event Locatie

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

 

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

BELOFTE VAN DE ORGANISATOREN

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de organisatoren Topshelf Media en Balboa Coaching | Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers en dat je de events als waardevol ervaart. Wij waarderen een positieve en constructieve mindset.

Aanmelden Open Coffee Utrecht

ORGANISATOREN

acting-4-your-success Open Coffee Utrecht Business Club Netwerken
topshelf-media
Recent Posts
glenn-vergoossen-martin-planken-topshelf-media