28 februari 2020 | Masterclass ‘Mindset onderscheidende factor voor meer trouwe klanten’ door Glenn Vergoossen

 In Netwerken

Aanmelden Open Coffee UtrechtOp vrijdagochtend 28 februari 2020 organiseren wij deze maand een netwerkevent, inclusief de presentatie met Glenn Vergoossen ‘Waarom je mindset de onderscheidende factor is voor meer trouwe klanten’.

In een wereld waarin klanten met één muisklik overstappen naar een andere aanbieder en een paar matige beoordelingen op het internet voor veel negatieve gevolgen kunnen zorgen, is er meer nodig om klanten aan je te blijven binden.

FranklinCovey deed onderzoek en verzamelde gegevens van 300.000 werknemers, 5000 teams en 1100 winkelketens. We analyseerden de eigenschappen en gedragingen van de toppresteerders. Wat bleek hun onderscheidend vermogen? Het begint bij een mindset van drie kernprincipes: empathie, verantwoordelijkheid en generositeit. Door je empathisch op te stellen bouw je een echte band op met je klanten. Als je vervolgens laat zien dat je je verantwoordelijk voelt voor hun doelen en behoeften versterk je die relatie. En door je kennis met hen te delen en hen te verrassen met onverwachte extra’s zorg je ervoor dat ze je nog meer gaan waarderen.

In de presentatie ‘Waarom je mindset de onderscheidende factor is voor meer trouwe klanten’ vertelt Glenn Vergoossen hoe je deze mindset aanleert én verspreidt door je hele organisatie.

Glenn Vergoossen is een nieuwsgierige trainer en een speelse spreker bij FranklinCovey Benelux, waar hij mensen en organisaties begeleidt op het gebied van leiderschap en effectieve communicatie. Glenn is samen met collega’s Sandy Rogers en Leena Rinne auteur van het boek Leiderschap in Loyaliteit.

Daarnaast is Glenn host van de Over Spreken Gesproken podcast, de nr. 1 public speaking podcast in Nederland. Klik hier om te luisteren via Spotify.

FranklinCovey is de wereldwijde organisatie opgericht door Stephen R. Covey, auteur van het populaire boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. FranklinCovey is toonaangevend op het gebied van behalen van resultaten voor een langere periode waar gedragsverandering voor nodig is. Zij bieden trainingen, coaching en online modules gekoppeld aan thema’s als persoonlijk effectiviteit, inspirerend leiderschap, vertrouwen, klantloyaliteit, sales performance en uitvoerkracht.

Ga naar www.glennvergoossen.nl of www.franklincovey.nl voor meer informatie.

PROGRAMMA NETWERKEVENT 28-02-2020

09:00 – 09:25 uur: Inloop, aanmelden en netwerken in het restaurant van Congres- en Partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein met ontvangst door organisatoren Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality en/of Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success en/of Martin Planken van Topshelf Media. Kopje koffie/thee o.i.d. verkrijgbaar aan de bar.

09:30 – 10:30 uur: presentatie ‘Waarom je mindset de onderscheidende factor is voor meer trouwe klanten’ door Glenn Vergoossen

10:30 – 12:00 uur: Vrij netwerken en linken met voor jou bekende en nog onbekende ondernemers uit de regio

12:00 uur: afsluiting, uitloop + optionele netwerklunch

Schrijf je in! Zorg ervoor dat je fris en fruitig bent. Wij zorgen voor een relaxte en inspirerende netwerkochtend. Graag tot dan!

Met ondernemende groeten,

Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality (jouw gastvrouw)
Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success (jouw gastvrouw)
Martin Planken van Topshelf Media (jouw gastheer)

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Event Locatie

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

 

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

BELOFTE VAN DE ORGANISATOREN

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de organisatoren Topshelf Media en Balboa Coaching | Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers en dat je de events als waardevol ervaart. Wij waarderen een positieve en constructieve mindset.

Aanmelden Open Coffee Utrecht

ORGANISATOREN

acting-4-your-success Open Coffee Utrecht Business Club Netwerken
topshelf-media
Recent Posts
Kerstborrel 2019 Open Coffee Utrecht Business Clubglancy-van-elst-business-coach-voor-vrouwelijke-ondernemers-martin-planken-topshelf-media