14 juni 2017 | Haringparty Makro Nieuwegein

 In Netwerken, Partners

Uitnodiging Haringparty 14 juni bij de Makro

Woensdag 14 juni organiseert de Makro Nieuwegein op het Netwerkplein een exclusieve Haringparty voor haar relaties. Ontspannen netwerken staat deze middag centraal bij onze Partner Makro Nieuwegein. Samen met andere ondernemers uit de regio geniet je van de nieuwe haring en een lekker drankje. Kom je ook?

Namens het Open Coffee Utrecht Business Network nodigen wij jou graag uit om ook een haring te komen happen en/of om de zakelijke banden aan te halen.

Wie: Alleen voor ondernemers met een Makro-pas Makro Netwerkplein (pas aanvragen?)
Waar: Makro Nieuwegein, Laagraven 7, 3439 LG Nieuwegein
Wanneer: 14 juni 2017 van 15:00 tot 19:00 uur
Kosten: Toegang is gratis

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten en events, hechten de Business Factory en Topshelf Media, ondersteund door Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomsten dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven voor een netwerklunch.

Hieronder zie je een sfeerimpressie van het Netwerkplein bij de Makro

 

Recent Posts
Netwerken Utrecht Business Club Open Coffee