PARTNERS | OCU NETWERK

INCASSOBUREAU STRAETUS UTRECHT

Incassobureau Straetus UtrechtEen incassobureau in Utrecht dat actief en betrokken is én die ervoor zorgt dat uw debiteuren de rekeningen voldoen? Maak kennis met incassobureau Straetus. Wij bieden diensten, producten en ondersteuning om tot een effectief debiteurenbeheer te komen. Wij voorkomen langdurig getouwtrek en incasseren het bedrag bij uw debiteur, zonder dat hierbij juridische stappen ondernomen hoeven te worden. Hebt u momenteel nog te maken met meerdere debiteuren in Utrecht of omgeving? Neem contact op met Roy Bakker. Contactpersoon voor ons incassobureau in Utrecht.

EFFECTIEF DEBITEURENBEHEER IN UTRECHT

Door de hectiek van de dagelijkse gang van zaken, is het voor veel ondernemers lastig om te controleren of een debiteur de rekening al voldaan heeft. Bij ons incassobureau in Utrecht bent u aan het juiste adres om het gehele debiteurenbeheer uit handen te geven. U als ondernemer verstuurt de factuur naar uw klant, vanaf dat moment neemt Straetus het over. Het innen van vorderingen is onze core-business, waardoor wij zeer effectief kunnen opereren. Wij werken volgens een vaste procedure. Onze procedure zorgt ervoor dat uw debiteur de rekening voldoet, zonder dat de klantrelatie onder druk komt te staan. Een aantal voordelen van het uit handen geven van uw debiteurenbeheer:

– Verlagen van de administratieve werkdruk
– Vergroten van het beschikbaar werkkapitaal
– Vermindering van oninbare vorderingen
– Behoud van de klantrelatie door een klantvriendelijke benadering van uw debiteur.

BLIJF ONLINE OP DE HOOGTE

U kunt eenvoudig op de hoogte blijven van de openstaande vordering via ons online portal. Zo heeft u altijd inzicht in de actuele status. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Wilt u ook dit gemak ervaren? Neem contact op met ons incassobureau in Utrecht!

VRAAG EEN KREDIETRAPPORT AAN!

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om een kredietrapport op te vragen. Hebt u een mooie opdracht gekregen van een klant in Utrecht? Controleer voor de zekerheid de kredietwaardigheid van deze klant en voorkom onaangename verrassingen. Wij leveren u in samenwerking met Graydon een professioneel kredietrapport. Zo weet u direct meer over de kredietwaardigheid, het betaalgedrag en de geadviseerde kredietlimiet.

CONTACT MET UW INCASSOBUREAU IN UTRECHT

Wilt u gebruik maken van de diensten van ons incassobureau in Utrecht? Of heeft een u een vraag aan ons? Neem telefonisch contact met ons. U bereikt ons via 088-044 00 98. Ook kunt een e-mail sturen aan utrecht@straetus.nl.