Maak kennis met Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality

 In Netwerken, Partners

Met groot genoegen introduceren wij Angeles Dokter. Zij heeft zich als hospitality coach verbonden aan het Open Coffee Utrecht netwerk. Zij zal vanaf 8 juli 2016 de hospitality van de netwerkbijeenkomsten mede voor haar rekening gaan nemen, naast Jolanda van Groningen en Martin Planken.

Over Angeles Dokter en Balboa Coaching

Wat maakt Balboa Coaching zo uniek? “De gezamenlijke doelstelling is om een duurzame verandering van de klantgerichtheid te bewerkstelligen binnen een organisatie”, aldus Angeles Dokter. “Dit is de kracht van Balboa Coaching. Door middel van op maat gemaakte coachingsprogramma’s blijft de klantgerichtheid en gastvrijheid, ook na mijn vertrek bij een organisatie, op het gewenste niveau. Hoe thuis voelt u(w klant) zich binnen uw organisatie?”

Angeles Dokter Hospitality Coach Balboa Coaching Open Coffee Utrecht Business Netwerk

Dit is volgens Angeles Dokter-Balboa dé kernvraag voor elke organisatie om te beantwoorden om succesvol(ler) te kunnen ondernemen, ongeacht welke branche. De vraag beperkt zich niet alleen tot de klanten van een organisatie. Het is van groot belang dat juist ook de medewerkers zich thuis voelen. Om de klant zich thuis te laten voelen in een organisatie is het cruciaal dat medewerkers zich thuis voelen. Dit beperkt zich niet alleen tot de receptie of de mensen die dagelijks klantcontact hebben. Dit geldt voor elke individuele medewerker en afdeling, zoals de beveiliging, catering en de schoonmaak. Alle medewerkers vormen immers het DNA en daarmee het imago van uw organisatie.”

Balboa Caoching Hospitality With A Smile Angeles Dokter Open Coffee Utrecht Netwerken Topshelf Media Martin Planken

Het belang van hospitality

Dat “hospitality” oftewel gastvrijheid wel degelijk het verschil kan maken in het succesvoller oftewel winstgevender maken van een onderneming, is een feit. “Eigenlijk vrij logisch: als gasten, klanten en medewerkers zich thuis voelen bij uw organisatie, ontstaat er een vertrouwensband. En de winstgevendheid zit in het feit dat deze gasten uw organisatie aanbevelen in hun naaste omgeving. Zij worden de ambassadeurs van uw organisatie waardoor u nieuwe klanten aantrekt.”

Benieuwd wat voor gevoel uw klant overhoudt na een bezoek aan uw organisatie of na telefonisch contact met uw receptie? Balboa Coaching begeleidt organisaties in het optimaliseren van klantgerichtheid en gastvrijheid. Dit altijd met een glimlach!

Interesse in een persoonlijke kennismaking met Angeles Dokter? Check www.balboacoaching.nl of bel 06 15 09 07 03.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check www.tribes.nl/location_utrecht.html
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Recent Posts
Lean ZZP Cecile Keller Rudol Liefers Open Coffee Utrecht Business Netwerken Topshelf MediaIrwin Hunter Nexxworks Open Coffee Utrecht Business Netwerken Topshelf Media