9 september 2016 | Lezing door Irwin Hunter. “The day after tomorrow: be more human by being more digital!”

 In Netwerken

De maatschappij verandert sneller en sneller. Globale netwerken, fluid data en intelligente computers maken dit mogelijk. Het nieuwe tijdperk van netwerken zorgt voor disruptieve marktwerking. Nieuwe concepten, innovaties en ideeën moeten focus hebben op de lange termijn en zetten bestaande modellen volledig op zijn kop. Tegelijkertijd creëert deze digitale wereld een extreme klantgerichtheid behoefte. Klanten willen als mens behandeld worden. De kunst is het vinden van de balans tussen mens en machine.

Irwin neemt je mee op een “journey to the future”. Het is provocerend, opwindend en beangstigend tegelijkertijd. Enjoy!!!

Nexxworks Irwin Hunter Open Coffee Utrecht Business Netwerken Topshelf Media
Aanmelden Open Coffee Utrecht

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check www.tribes.nl/location_utrecht.html
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Irwin Hunter

Irwin Hunter

BIO

Van startup in Silicon Valley tot corporate Microsoft: Irwin heeft ruim 20 jaar digital life van binnen en buiten doorleefd. Zijn loopbaan begon met internet security waarbij vaak nog eerst verteld moest worden waarom klanten überhaupt een Internet verbinding moesten hebben! De laatste jaren heeft Irwin het nieuwe werken in Nederland op de kaart gezet. Met een voorkeur voor het ontwikkelen van “responsive organisaties”. Dit soort organisaties zijn in staat om snel in te spelen op de constant veranderende klantwensen. Tevens heeft Irwin innovatieve projecten met slimme auto’s, huizen en schilderijen ontwikkelt i.s.m. klanten in de financiële sector. Nu gebruikt hij deze kennis van digital technologie, customer centricity en passie in de rol van inspirator en coach voor elk persoon of organisatie die gelooft dat het netwerk altijd wint. Als we alles (mensen en apparaten) met elkaar verbinden, zijn we in staat de meest prachtige belevenissen te creëren.

Levensmotto: “If you live from the paradigm of service, I know your life will have more value and you will be happy!” (Oprah Winfrey)

Tel: +31 653 452 325

www.nexxworks.com

Programma 9 september 2016

08:30 – 09:25 uur: Ontvangst en netwerken vanaf 08:30 uur in het restaurant met koffie etc.

09:25 – 09:30 uur: naar de “Library Lounge”
(locatie lezing door Irwin Hunter)

09:30 – 09:35: opening OCU bijeenkomst door Martin Planken en/of Jolanda van Groningen
(update van activiteiten de komende maanden + aankondiging Irwin Hunter)

09:35 – 10:30 uur: lezing Irwin Hunter in de “Library Lounge”

10:30 – 11:30 uur: napraten en netwerken in het Tribes restaurant met koffie etc.

11:30 uur: afsluiting en einde netwerkbijeenkomst

Doorlopend programma 9 september 2016

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Financieel Podium >> De 2 financieel specialisten staan klaar om jou van dienst te zijn m.b.t. fiscale- en administratieve zaken zodat je het meeste rendement haalt uit jouw bedrijf

Media Podium >> De 2 internet marketing en (online) video specialisten staan klaar om je te adviseren m.b.t. de mogelijkheden om via bestaande en nieuwe media, zoals websites, webshops, applicaties, (web) video’s, e-mail marketing en het optimaal inzetten van Facebook (Pages), Google My Business en bijv. YouTube, de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten te vergroten

Culinair Podium >> De culinaire smaakmaker biedt een heerlijk hapje aan en kan alles vertellen over surinaamse catering voor zakelijke evenementen en particulieren. Bijvoorbeeld voor uw seminars, bedrijfsborrels, huwelijk, housewarming of gewoon een feestje! Bovendien kunnen zij zorgen voor de bediening en bijpassende aankleding van uw evenement.

Recent Posts
Angeles Dokter Balboa Caoching Hospitality With A Smile Open Coffee Utrecht Netwerken - Topshelf Media Martin PlankenHeropening Makro Nieuwgein