10 februari 2017 | Kick-off Info/Presentatie 6 Business Events 2017

 In Netwerken, Partners

Gaat 2017 een zeer bijzonder jaar worden voor jou en jouw bedrijf? Als het aan ons ligt absoluut. In samenwerking met Tribes Inspiring Workplaces gaan de Business Factory en Topshelf Media een zestal bruisende Business Events organiseren bij Tribes Papendorp Utrecht. De events draaien om zowel zakelijke als persoonlijke groei en meer fun in jouw business. Met de juiste mindset kan jij jouw doelen bereiken én zelfs overtreffen. Daarom vormt de persoonlijke groeicomponent een onmisbaar onderdeel van een ondernemer, dus ook van onze Business Events.

Programma 10 februari 2017

10:30 – 11:00: Inloop & Ontvangst door Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en Martin Planken

De koffie of thee wordt aangeboden door Rootz Kitchen.

11:00 – 11:15 uur: Aankondiging Jolanda van Groningen: organisator Business Events, eigenaar Business Factory, organisator Open Coffee Utrecht

11:15 – 11:30 uur: Aankondiging Marc Oosterkamp: Chief Tribes Inspiring Workplaces

11:30 – 11:45 uur: Aankondiging Martin Planken: mede-organisator Business Events, eigenaar Topshelf Media, organisator Open Coffee Utrecht

11:45 – 12:30 uur: Ruimte voor vragen en ideeën met betrekking tot de deelnamemogelijkheden

Vanaf 12:00/12:30 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes

Next Level

De bijeenkomst van vrijdag 10 februari staat in het teken van het brede scala aan mogelijkheden die de events bieden om jouw bedrijf naar de “Next Level” te brengen. Denk aan het hosten van een boeiende workshop, adviesgesprekken of een lezing, presentatie of demonstratie geven voor de bezoekers van de events. Aan jou de keuze of je eenmalig of vaker wilt deelnemen aan de events. Bijvoorbeeld als standhouder zodat je verzekerd bent van een grote hoeveelheid exposure voor jouw bedrijf.

Jij hebt nu als eerste de kans om aan boord te komen

Als persoonlijke relatie van mij, Jolanda van Groningen, nodig ik jou uit voor de eerste, exclusieve, besloten kick-off. Jij hebt de eerste mogelijkheid om Partner te worden van de events waarbij jij alle ruimte krijgt op het door ons geboden platform. Bijvoorbeeld als standhouder, spreker of workshop organisator.

Breng jouw bedrijf naar het volgende niveau: begin 10 februari

Wil jij zowel jouw bedrijf als jezelf naar een volgend niveau brengen? Wacht dan niet langer en reageer bevestigend per e-mail om geheel gratis bij de informatie meeting aanwezig te zijn op vrijdag 10 februari. Wij zien jou graag tegemoet. We beginnen om 11:00 en sluiten de meeting om 12:30 uur af. Inloop is vanaf 10:30 uur. De definitieve naam voor de events is nog niet bekend. Op 10 februari kun je nog met ideeën komen. Bovendien geldt er een speciale earlybird aanbieding voor standhouders als je beslist om aan boord te stappen van onze rijdende trein.

6 Events in 2017

Vier van de zes events krijgen qua opzet de vorm van een Business Square en twee events staan bol van inspirerende sprekers. De andere twee events zijn events met enkele topsprekers op het programma die je eigenlijk niet mag missen. Je zou een dief zijn van je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling als je vrijdag kan maar niet komt. Alle zes de events bieden ongekende (netwerk)mogelijkheden om jouw business een boost te geven.

 

Locatie: Tribes Utrecht Papendorp

Zakelijke én Persoonlijke Groei

Het doel van de events is om ondernemers de mogelijkheden te bieden om van 2017 hun beste jaar ooit te maken. Wij gaan een platform faciliteren met als doel om ondernemers in verbinding te brengen met andere ondernemers om er voor te zorgen dat je meer connecties krijgt, meer fun hebt en meer omzet gaan genereren.

netwerken-utrecht-business-samenwerken
Locatie van de bijeenkomst: Tribes Utrecht Papendorp

Landelijke Exposure

Alle members van de internationale Tribes community worden uitgenodigd om bij de events aanwezig te zijn. Via diverse partnerships worden de events in Nederland onder de aandacht gebracht. Wij hebben een jaarkalender gemaakt, gebaseerd op de vier kwartalen, waarbij in elk kwartaal een specifiek zakelijk thema centraal staat.

Het bezoeken van vier events wordt tegen een aantrekkelijke korting aangeboden aan de Tribes Community. De overige bezoekers kunnen de events bezoeken door een (earlybird) ticket te kopen. Voor de twee events gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling wordt een bijdrage gevraagd waar je een ongekende hoeveelheid waarde voor terug krijgt.

Meld je nu aan

Heb jij interesse om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij ondernemers? Wil je meer omzet en jouw bedrijf naar een volgend niveau brengen? Dan nodigen wij je van harte uit om op 10 februari tussen 11:00 en 12:30 uur bij Tribes aanwezig te zijn, Papendorpseweg 95 in Utrecht. Meld je via onderstaande button aan. Graag tot vrijdag de 10e!

Heb je vooraf vragen? Bel gerust met onderstaande personen voor meer informatie. Zorg dat je vrijdag 10 februari op tijd bent zodat je niets mist!

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Recent Posts
Showing 6 comments

Leave a Comment