9 juni 2017 | Netwerkbijeenkomst met Mastermind sessie en pitches

 In Netwerken, Partners

Op 9 juni ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 08:30 – 12:00 uur. Dit keer bij de Makro Nieuwegein. Meld je bij binnenkomst bij de Makro even bij de servicebalie als je nog geen Makro pas hebt. Een pas aanvragen kan hier. Als je al een pas hebt, dan kan je doorlopen naar het netwerkplein in de Makro.

Topshelf-Media-Martin-Planken-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup

Mastermind sessie & Pitches

We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Je krijgt de ruimte om voor iedereen jouw pitch te houden. Verder wordt een Mastermind sessie georganiseerd door Martin Planken van Topshelf Media. Daaromheen heb je alle ruimte om vrij te netwerken.

Partners & Netwerken

Kasper te Braak, vestigingsmanager van Partner Makro Nieuwegein, is aanwezig en kan je alles vertellen over de (netwerk)mogelijkheden die de Makro te bieden heeft. Vakfotograaf Etienne Oldeman van Partner Etienne Oldeman Photography is aanwezig en kan je alles vertellen over de rol die fotografie speelt op het gebied van marketing en communicatie. Ontmoet eveneens de andere netwerkpartners.

Uitnodiging Haringparty 14 juni bij de Makro

Woensdag 14 juni organiseert de Makro Nieuwegein op het Netwerkplein een exclusieve Haringparty voor haar relaties. Ontspannen netwerken staat deze middag centraal bij onze Partner Makro Nieuwegein. Samen met andere ondernemers uit de regio geniet je van de nieuwe haring en een lekker drankje. Kom je ook?

Namens het Open Coffee Utrecht Business Network nodigen wij jou graag uit om ook een haring te komen happen en/of om de zakelijke banden aan te halen.

Wie: Alleen voor ondernemers met een Makro-pas Makro Netwerkplein (pas aanvragen?)
Waar: Makro Nieuwegein, Laagraven 7, 3439 LG Nieuwegein
Wanneer: 14 juni 2017 van 15:00 tot 19:00 uur
Kosten: Toegang is gratis

Belofte van de organisatoren

Als organisator van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hecht Topshelf Media, ondersteund door Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 9 juni 2017

08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst op het netwerkplein van de Makro Nieuwegein door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media + netwerken

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners en aankondiging Haringparty op 14 juni bij de Makro Nieuwegein

09:30 – 11:00 uur: Gevarieerd programma met o.a. enkele pitches van ondernemers, een Mastermind sessie door Martin Planken van Topshelf Media en vrij netwerken

11:00 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch Foodcourt Makro (optioneel)

Recent Posts