12 mei 2017 | Meer rendement uit elkaars netwerk door in beweging te komen met Jan Pieter van Leeuwen van HDLG

 In Netwerken

Op 12 mei ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 08:30 – 12:00 uur, waar je tussen 09:30 – 10:30 kunt aanschuiven bij de presentatie over in beweging komen en een DOEworkshop van Jan Pieter van Leeuwen van HDLG. Om te kunnen scoren moet je wel eerst op goal schieten. Als ondernemer zal je proactief op zoek moeten gaan naar kansen en mogelijkheden om je netwerk uit te breiden. Tijdens de inspirerende presentatie en DOEworkshop krijg je de succesfactoren om in beweging te komen en ga je ook zelf effectief aan de slag om je netwerk te verzilveren. Voor degene die dit het beste doet is er zelfs een mooie hoofdprijs twv €595,- beschikbaar gesteld door HDLG.

Over Jan Pieter van Leeuwen en HDLG

Jan Pieter is partner bij HDLG en adviseur, traineer, coach, talentontwikkelaar en ondernemer. HDLG bestaat inmiddels 6 jaar en is gespecialiseerd in duurzame

Jan Pieter van Leeuwen (foto: Etienne Oldeman Photography)

gedragsverandering. Training & coaching heeft vooral nut als het gedrag tijdens ‘de wedstrijd’ ook echt wordt ingezet. Om medewerkers en teams in beweging te krijgen en houden is, naast de organisatie en de omgeving, ook het talent en ontwikkelpotentieel een belangrijke succesfactor. HDLG is gevestigd in een prachtige boerderij en trainingslocatie in Soest.

De hoofdprijs

Aangeboden wordt een volledige TMA-talentenanalyse inclusief persoonlijke toelichting en coaching twv €595,- excl. btw. Hiermee heb je inzicht in jouw unieke talenten en de ontwikkelbaarheid van competenties. Een prachtig cadeau voor meer werkplezier en resultaat.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de Business Factory en Topshelf Media, ondersteund door Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch in het Rootz Kitchen restaurant.

Programma 12 mei 2017

08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching, Jolanda van Groningen van de Business Factory en/of Martin Planken van Topshelf Media + netwerken in het restaurant met koffie of thee, aangeboden door Tribes

09:30 – 09:35 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network

09:35 – 10:15 uur: Aankondiging en ondernemerssessie met Jan Pieter van Leeuwen van de HDLG Groep

10:15 – 11:00/12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes

  

  

 

Doorlopend programma 12 mei 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren bij Tribes

Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

 

Recent Posts