10 nov. 2017 | Netwerkbijeenkomst + Mastermind groepsessie

 In Netwerken

Op 10 november ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 en 11:00 uur met een uitloop tot 12:00 uur.

Netwerken

Vanaf de inloop om 09:00 uur heb je alle ruimte om te netwerken bij het nieuwe Van der Valk Hotel in Utrecht.

Mastermind groepssessie

In verband met het annuleren van de Cyber Security presentatie van Power4ICT, wordt er een zogenaamde Mastermind groepsessie verzorgd, onder voorzitterschap van Martin Planken van Topshelf Media.

Een van de grootste steunpilaren voor het groeien van je business is de Mastermind groep.

Wat is een Mastermind groep?

Een mastermind groep is een verzameling professionals en ondernemers die elkaar ondersteunen, met advies, door het delen van ideeën of praktische ondersteuning. De toewijding, het enthousiasme en de energie van de leden van een mastermind groep kunnen een enorme boost aan je business geven. Schuif ook aan en ervaar wat het voor jouw business kan betekenen. Het concept “Mastermind” is bedacht door Napoleon Hill die het beschreef in zijn boek Think and grow Rich: één van de best verkochte boeken ter wereld.

Wat gaan we doen?

Je gaan met een groep ondernemers bij elkaar zitten. Iedereen stelt zich even kort voor aan elkaar. Vervolgens worden enkele ondernemers centraal gesteld. Tijdens de Mastermind sessie gaan we een actuele casus of ontwikkeling van de ondernemer bespreken. Het uitgangspunt is om elkaar verder te helpen door het delen van kennis, informatie en jouw netwerk. Door mee te denken met andere ondernemers, leer je anders kijken naar je eigen business en kom je vaak tot nieuwe zakelijke ontdekkingen en ideeën.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 10 november 2017

09:00 – 09:30 uur: Inloop & Netwerken bij Van der Valk Hotel Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:30 – 09:35 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht & Partners

09:35 – 11:00 uur: Mastermind netwerksessie in groepsvorm met Martin Planken

11:00 – 12:00 uur: Vervolg netwerkbijeenkomst (optioneel, als je er de tijd voor wilt nemen)

v.a. 12:00 uur: Optionele netwerklunch in het Van der Valk restaurant

  

 

 

Locatie van de netwerkbijeenkomst

De locatie voor 10 november is:
Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 – 6
3526 KV Utrecht

Voor info over Parkeren & Openbaar Vervoer, zie de website van Van der Valk Hotel Utrecht.

 

Recent Posts
Business-Club-Utrecht-Netwerken-Bijeenkomst-Suze-Maclaine-Pont-open-coffeeNetwerk-meeting-in-Utrecht-lezing-Jeroen-Komen-Ik-Kan-Vliegen