13 okt. 2017 | Netwerkbijeenkomst + Workshop ‘Je Geld Of Je Leven’ door Suze Maclaine Pont

 In Netwerken

Op vrijdagochtend 13 oktober ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 – 12:00 uur. Bij ons kun je bestaande en nieuwe relaties ontmoeten en tussen 09:30 – 10:00 uur kan je de workshop ‘Je Geld of je Leven’ volgen voor nieuwe inzichten op het gebied van financiën.

Inloop Netwerken: 09:00 uur

Vanaf de inloop om 09:00 uur heb je alle ruimte om te netwerken bij De Stadstuin Utrecht.

Workshop ‘Je Geld Of Je Leven’ door Suze Maclaine Pont

Suze Maclaine Pont (LinkedIn profiel) eigenaar van het gelijknamige bedrijf Suze Maclaine Pont (website), verzorgt om 09:30 uur een “must attend” sessie over waarom sommige mensen hun hele leven worstelen met geld terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren. Waarom is dat? Antwoorden en de nodige inzichten hoor je tijdens de workshop.

Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Suze-Maclaine-Pont

Sommige mensen worstelen hun hele leven met geld terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren. Waarom is dat? Het is verleidelijk om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, werk, gewoontes, geluk, je baan, investeringen. Maar in werkelijkheid is het geen van deze!

Er is maar EEN oorzaak die de grondslag is voor je financiële positie, en dat is je onbewuste programmering rondom geld.

We neigen te denken: als ik het ‘geld gedoe’ op orde heb, dan komt alles goed. Je werkt hard, pushed jezelf, probeert gewoontes te veranderen. Alles in de hoop dat je ‘op een dag’ gewoon genoeg zal hebben verzameld en al je problemen spontaan oplossen. In werkelijkheid is het omgekeerd. Je onbewuste programmering bepaalt je financiële en je levens succes, en zal elke poging om het te veranderen saboteren.

Netwerken-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Suze-Maclaine-Pont

Of we zeggen dingen als ‘geld is niet zo belangrijk’. En je ‘legt je neer’ bij hoe het nu eenmaal is en vertelt jezelf een verhaal over dat alles helemaal goed is zo. Dat zou best zo kunnen zijn. Alleen… je hebt er helemaal niet echt voor gekozen: je hebt gewoon geen idee hoe je het kunt veranderen.

Een vraag: komt jou talent tot zijn recht en bereik je werkelijk zoveel mensen als je – gegeven je talent of bijdrage – ook zou kunnen of willen bereiken? En – nog belangrijker – de vraag: als er morgen iets gebeurt met iemand in je omgeving (of met jouzelf…) waardoor je een poos niet zou kunnen of willen werken, kan dat dan? Of zou je leven daar onmiddellijk door bedreigd worden?

Dit zijn geen ‘leuke’ dingen om over na te denken. Dus verzint onze mind er een verhaal omheen. Waardoor het ‘lijkt’ alsof we weten waar we mee bezig zijn. Maar in werkelijkheid runt geld jou, in plaats van dat jij je geld en je bedrijf runt.

Netwerk-Bijeenkomst-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Suze-Maclaine-Pont

Deze onbewuste programmering noemen we je Geld Blauwdruk. Een innerlijk ankerpunt dat in je onbewuste is gegraveerd en je leven op veel gebieden bepaalt. We hebben onszelf geleerd dat geld een ‘magische weg naar geluk’ is en laten het ons leven op veel gebieden leiden. Of je nou denkt dat ‘geld niet belangrijk is’ of ‘geld de oorzaak van alle ellende’ of ‘geld je reis naar geluk’ of een andere overtuiging – elk van deze overtuigingen bepaalt jouw Geld Blauwdruk, en bepaalt uiteindelijk je resultaat, je leven, je waarde en de hoeveelheid succes en impact die je hebt in de wereld.

Deze Blauwdruk zal bij je blijven voor de rest van je leven, totdat je hem identificeert en verandert. DAT is wat we doen bij de workshop ‘Je Geld of je Leven’.

Programma 13 oktober 2017

09:00 – 09:25 uur: Inloop & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 – 10:30 uur: Workshop door Suze Maclaine Pont

10:30 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Hapje eten bij Dagger Coffee (optioneel)

  

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Doorlopend programma 13 oktober 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Media Podium >> Je kunt een marketing specialist, een internet ondernemer en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie voor 9 juni is:

De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Protocol Parkeren Bezoekers De Stadstuin

Let op: de ingang van het parkeerterrein voor Europalaan 500 zit ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 in Utrecht, zie de pagina Route.
– Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen van de Stadstuin (en van hotel Van der Valk).
– Bezoekers moeten middels de intercom bij De Stadstuin aangegeven dat zij voor de Stadstuin komen en deelnemen aan het netwerkevenement van Open Coffee Utrecht.

OPENBAAR VERVOER

Houd met het OV het adres Europalaan 500 in Utrecht aan.

Check de site van OV9292 voor de actuele reisinformatie. Diverse buslijnen stoppen voor de deur, net als de tram tussen Utrecht en IJsselstein. Met de tram of bus stap je uit bij halte Kanaleneiland Zuid en neem je de brug over de Europalaan heen. Vervolgens wandel je zo De Stadstuin Utrecht in, waar ook Dagger Coffee is gevestigd.

Recent Posts
Netwerken Utrecht Business Club Open CoffeeThink and Grow Rich Napoleon Hill Mastermind