8 dec. 2017 | Netwerkbijeenkomst + lezing “Ik Kan Vliegen” van Jeroen Komen

 In Netwerken

Op 8 december ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 en 11:00 uur met een uitloop tot 12:00 uur.

Netwerken

Vanaf de inloop om 09:00 uur heb je alle ruimte om te netwerken bij het nieuwe Van der Valk Hotel in Utrecht.

Talk Jeroen Komen

Om 09:30 staat een inspirerende lezing gepland van Jeroen Komen van “Ik Kan Vliegen“, waarna het plenaire netwerken verder gaat. Het is een leuke lezing over Vliegen, Vrijheid, Vertrouwen, Visie, Voorbereiden en Verantwoordelijkheid nemen. Toen zijn bedrijf met vijfentwintig medewerkers voldoende volwassen was, stapte Jeroen Komen opzij om meer tijd te besteden aan zijn passies: vliegen en fotografie. In de afgelopen zes jaar heeft hij velen geïnspireerd, door met zijn kleine propellervliegtuigje naar veertig Europese landen te vliegen en al ‘couchsurfend’ bijzondere mensen te ontmoeten.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 8 december 2017

09:00 – 09:30 uur: Inloop & Netwerken bij Van der Valk Hotel Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:30 – 09:35 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht & Partners

09:35 – 10:30 uur: Lezing Jeroen Komen: “Ik Kan Vliegen, zie ook www.ikkanvliegen.nl.

10:30 – 12:00 uur: Vervolg netwerkbijeenkomst

  

 

 

Locatie van de netwerkbijeenkomst

De locatie voor 10 november is:
Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 – 6
3526 KV Utrecht

Voor info over Parkeren & Openbaar Vervoer, zie de website van Van der Valk Hotel Utrecht.

 

Recent Posts
Think and Grow Rich Napoleon Hill Mastermindnieuwjaars- en netwerkbijeenkomst Open Coffee Utrecht Business Restaurant food winebar The-Y