28 juni 2019 | Zomer Business Borrel – Sluit het 1e halfjaar gezellig af!

 In Netwerken

De laatste netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor de zomerstop vindt dit keer niet plaats in de ochtend. We organiseren namelijk op vrijdagmiddag 28 juni van 14:00 tot 17:00 uur een Zomer Business Borrel!

Sluit het 1e halfjaar netwerken gAanmelden Open Coffee Utrechtezellig af. Kom netwerken, meld je ook aan voor de Zomer Business Borrel.

Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success, is tijdens dit event jouw speciale gastvrouw als Hannie Hostess, zie hieronder!

Sessie Rabobank: groeien als ondernemer

Zelf ben ik, Martin Planken (organisator Open Coffee Utrecht en directeur Topshelf Media), momenteel een ambitieus ondernemingsplan aan het uitwerken. Wellicht net als jij. Ondernemers met ambitie en een goed plan hebben geld nodig. Eigen geld, vrienden en familie of een investeerder kunnen uitkomst bieden. Ook in combinatie met een bank.

rabobank-utrechtse-waardenDaarom heb ik woensdagmiddag 26 juni 2019 om 16:30 uur de Rabobank gebeld om samen een interessant intermezzo toe te voegen aan het event, tussen het netwerken en de borrel door. Zelfs op deze korte termijn – minder dan twee dagen voor het event! – vonden ze dat een goed idee. Super flexibel zou ik zeggen.

kaneshka burhanDe sessie wordt verzorgt door Kaneshka Burhan, Accountmanager Bedrijven bij de Rabobank. Tijdens de korte maar krachtige, interactieve sessie laat hij aan de hand van een quiz een paar belangrijke vragen de revue passeren:

– “Wat voor type ondernemer ben jij?”
– “Om wat voor onderneming gaat het?”
– “Hoe concreet is het financieel plan?”

Aan de hand van de quiz gaat Kaneshka nog even de interactie aan met ondernemers, waarbij je mag aansluiten.

hannie-hostess-jolanda-veronica-jungschlager
acting-4-your-success Open Coffee Utrecht Business Club Netwerken

PROGRAMMA BIJEENKOMST 28 JUNI 2019

14:00 – 14:30 uur: Inloop in het restaurant van Congres- en partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein door onze special guest/host Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success(trainingsacteur & entertainer) en organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality (onder voorbehoud) en Martin Planken van Topshelf Media

14:30 – 15:30 uur: woordje van welkom, netwerken & borrel

15:30 – 15:45 uur: sessie Rabobank met Kaneshka Burhan, Accountmanager Bedrijven bij de Rabobank

15:45 – 17:00 uur: netwerken + borrel & toast

17:00 uur: afsluiting

Zorg ervoor dat je fris en fruitig bent. Wij zorgen voor een gezellige netwerkmiddag en borrel. Graag tot dan!

Met ondernemende groeten,

Jolanda Veronica Jungschläger van Acting 4 Your Success (jouw speciale gastvrouw)
Angeles Dokter van Balboa Coaching & Hospitality (jouw gastvrouw)
Martin Planken van Topshelf Media (jouw gastheer)

 

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Event Locatie

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

 

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

BELOFTE VAN DE ORGANISATOREN

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de organisatoren Topshelf Media en Balboa Coaching | Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers en dat je de events als waardevol ervaart. Wij waarderen een positieve en constructieve mindset.

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Topshelf-Media-Martin-Planken-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup
Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup-BALBOA-COACHING
Recent Posts
ronald-gans-netwerken-in-utrecht-business-club-open-coffee-ondernemer-nieuwegein-ijsselsteinfabio-dagata-spat-verandert-intelligent-bewegen-open-coffee-utrecht-business-club-martin-planken-topshelf-media