8 juli 2016 | Ondernemerssessie met Alexander van Dijl: “Klanten komen vanzelf!” + (bijna) Gratis Speed Course Wine & Tasting

 In Netwerken

Op 8 juli verzorgt Alexander van Dijl een lezing rondom klanttevredenheid en klantbeleving met aansluitend de Speed Course Wine & Tasting door Kees van Aanen van Brooklyn Wines, waarvoor je je separaat moet inschrijven en slechts een bijdrage in de kosten betaalt.

“Klanten komen vanzelf”, “Ik krijg klanten via mond tot mond reclame” en “Reclame maken is niet nodig” zijn kreten die ik regelmatig hoor van zelfstandig ondernemers. Ik maakte mij daar ook ooit schuldig aan.

Begin 2014 kreeg ik zo’n 20 – 30 telefoontjes per dag binnen van potentiële klanten en mensen die met algemene vragen belde. Dus dacht ik ook, “Mijn klanten komen vanzelf”. Maar niets bleek minder waar.

Twee kleine aanpassingen in strategie, de focus op de klantbeleving en 1 simpele vraag resulteerde in een verdubbeling van het aantal telefoontjes. Tot zelfs 75 telefoontjes per dag eind 2014. Bellers vragen om anderen te vertellen over mijn bedrijf heeft de werkelijke groei ingezet! Inmiddels 750 telefoontjes per dag, oplopend tot bijna 2000 gesprekken per dag!

Tijdens deze sessie leer jij wat jij kunt doen om ieder contact tot een belevenis te maken en het aantal leads deze week al te zien toenemen. Jij verlaat de sessie hoe dan ook met 3 gouden tips om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Alexander van Dijl Open Coffee Utrecht Topshelf Media.jpg

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Alexander van Dijl

BIO

De ooit verlegen Alexander van Dijl heeft van zijn angsten zijn kracht gemaakt. Zijn spreekangst is omgezet naar spreken voor volle zalen, zijn onsportiviteit ging over naar het lopen van marathons en zelfs zijn angst voor liefde heeft hij om weten te zetten in een geweldige relatie. Het is de missie van Alexander om mensen in hun kracht te zetten. Medewerkers de kans te geven om klanten echt te helpen, klanten de mogelijkheid om echt gehoord te worden.

Geniet van het leven!

Alexander van Dijl
Customer Happiness Manager

Tel: +31 (0)20 262 1789

P.S. VraagAlex bestaat dankzij jou! Ken jij mensen die in het buitenland wonen en soms een Nederlands bedrijf willen bereiken? Weet jij iemand die niet naar 0900-nummers kan bellen? Stuur ze door naar de nieuwe VraagAlex.nl.

Praten over een verdere samenwerking? Bel mij persoonlijk via 06 45 430 985.

www.vraagalex.nl

Video

Programma 8 juli 2016

14:00 – 14:40 uur: Ontvangst en netwerken vanaf 14:00 uur in het restaurant met koffie etc.

14:40 – 14:50 uur: naar de “Library Lounge”
(locatie ondernemerssessie met Alexander van Dijl)

14:50 – 15:00: opening OCU bijeenkomst door Martin Planken en/of Jolanda van Groningen
(update van activiteiten de komende maanden + aankondiging Alexander van Dijl)

15:00 – 16:00 uur: ondernemerssessie Alexander van Dijl in de “Library Lounge”

16:00 – 17:00 uur: netwerken in het restaurant met koffie etc.

17:00 uur: afsluiting en einde netwerkbijeenkomst

17:00 – 18:15 uur: (bijna) Gratis wijnproeverij door Kees Aanen van Brooklyn Wines in het restaurant (inloop v.a. 16:30 uur)

Vinoloog Kees Aanen van Brooklyn Wines komt naar ons toe! Tijdens de Speed Course Wine & Tasting wordt iedereen in een kleine groep met mede-ondernemers en professionals ingedeeld. Tijdens de proeverij voer je als groep een interactieve opdracht uit. Tip: neem je visitekaartjes mee, proef goed en maak kans op … een heerlijke fles goede wijn.

Meer info en aanmelden (verplicht) voor de Speed Course Wine & Tasting >>

18:15 – 19:00 uur: nog even naborrelen met diverse hapjes en een goed glas wijn (of twee)

Print

Doorlopend programma 8 juli 2016

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Financieel Podium >> De 2 financieel specialisten staan klaar om jou van dienst te zijn m.b.t. fiscale- en administratieve zaken zodat je het meeste rendement haalt uit jouw bedrijf

Media Podium >> De 2 internet marketing en (online) video specialisten staan klaar om je te adviseren m.b.t. de mogelijkheden om via bestaande en nieuwe media, zoals websites, webshops, applicaties, (web) video’s, e-mail marketing en het optimaal inzetten van Facebook (Pages), Google My Business en bijv. YouTube, de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten te vergroten

Culinair Podium >> De culinaire smaakmaker biedt een heerlijk hapje aan en kan alles vertellen over surinaamse catering voor zakelijke evenementen en particulieren. Bijvoorbeeld voor uw seminars, bedrijfsborrels, huwelijk, housewarming of gewoon een feestje! Bovendien kunnen zij zorgen voor de bediening en bijpassende aankleding van uw evenement.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check www.tribes.nl/location_utrecht.html
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Recent Posts