8 april 2016 | Ondernemersessie met Evelien van Es: Nooit meer “Is dit het nou?”!

 In Netwerken

Ondernemerssessie met Evelien van Es!

Evelien van Es is een ervaren en gepassioneerde ondernemer, top coach, spreker en auteur. Zij werkt op het snijvlak van mens en bedrijf en helpt gedreven ondernemers bij het creëren van een goeie fundering van hun bedrijf. Concreet betekent dit dat Evelien ondernemers begeleidt bij het ontdekken van hun unieke innerlijke drijfkracht. Om vervolgens vanuit passie en power in beweging te komen en hun bedrijf met impact te leiden.

Veel ondernemers blijven jarenlang doormodderen op zoek naar echte voldoening in hun werk. Zijn veelal op zoek naar oplossingen buiten zichzelf. Dat leidt er vaak toe dat vervulling uitblijft en het gevoel ontbreekt om echt vanuit vrijheid en onafhankelijkheid te werken (en leven).

Evelien van Es

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check www.tribes.nl/location_utrecht.html
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Programma 8 april 2016

Ontvangst en netwerken vanaf 08:30 uur in het restaurant met koffie.

09:00 – 09:05 uur: naar de “ondernemerskamer”
(locatie ondernemerssessie van Eveline van Es met theateropstelling)

09:05 – 09:10: opening OCU meetup door Martin Planken en/of Jolanda van Groningen

09:10 – 10:10 uur: ondernemerssessie Evelien van Es in de “ondernemerskamer”

10:10 – 11:30 uur: netwerken in de Library Lounge

11:30 uur: afsluiting en einde netwerkbijeenkomst

Doorlopend:

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Financieel Podium >> De 2 financieel specialisten staan klaar om jou van dienst te zijn m.b.t. fiscale- en administratieve zaken zodat je het meeste rendement haalt uit jouw bedrijf

Media Podium >> De 2 internet marketing en (online) video specialisten staan klaar om je te adviseren m.b.t. de mogelijkheden om via bestaande en nieuwe media, zoals websites, webshops, applicaties, (web) video’s, e-mail marketing en het optimaal inzetten van Facebook (Pages), Google My Business en bijv. YouTube, de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten te vergroten

Culinair Podium >> De culinaire smaakmaker biedt een heerlijk hapje aan en kan alles vertellen over surinaamse catering voor zakelijke evenementen en particulieren. Bijvoorbeeld voor uw seminars, bedrijfsborrels, huwelijk, housewarming of gewoon een feestje! Bovendien kunnen zij zorgen voor de bediening en bijpassende aankleding van uw evenement.

Evelien van Es

BIO

Evelien heeft 20 jaar corporate werkervaring als (interim) communicatiemanager, verandermanager, adviseur en coach. Sinds 2006 werkt zij als zelfstandig ondernemer. Ze weet als geen ander hoe het is om in een setting te werken waar je vervreemd kunt raken van jezelf. Van het bewandelen van je eigen pad, ingegeven door je eigen keuzes. Wat zij ook weet is hoe het is om helemaal van scratch af aan een nieuw bedrijf op te zetten. Om vanuit haar eigen kracht een nieuw pad in te slaan. De magie die dit met zich meebrengt is haar drive om andere zelfstandig ondernemers te inspireren en te mobiliseren om vanuit hun unieke innerlijke drijfkracht een onmisbare basis te leggen voor hun bedrijf.

Evelien schrijft blogs voor haar eigen website en is auteur van Vrouw&Passie. Daarnaast is zij gastblogger en inspirator voor diverse collega ondernemers.

www.evelienvanes.com

Recent Posts
Bart van den BeltOpen Coffee Utrecht - Rudolf Liefers - Business Network - Netwerk Bijeenkomst