13 mei 2016 | Ondernemerssessie met Rudolf Liefers: “Meer groei, minder verborgen kosten!”

 In Netwerken

Ondernemerssessie met Rudolf Liefers!

Als je op zoek wil naar duurzame kostenbeheersing in jouw onderneming, dan mag je deze sessie zeker niet missen. Rudolf is een “geldvinder” en hij coacht ondernemers in het vinden van hun “verborgen kosten lekkages”. Zo ontstaat meer financiële ruimte, die ondernemers goed kunnen gebruiken voor innovatie en groei.

Als “geldvinder” zoekt Rudolf samen met ondernemers hun verborgen kosten op die zorgen voor het onnodig weglekken van geld dat ondernemers goed kunnen gebruiken voor groei en innovatie. Rudolf inspireert ondernemers door in nauwe samenwerking met hen te zorgen voor lagere kosten, betere financiële besturing en hogere effectiviteit. Rudolf heeft bij veel van zijn klanten verborgen kosten opgespoord en omgedraaid in investeringen in groei en innovatie. Dus als je al tijdje het gevoel hebt dat het allemaal “teveel geld kost” en je niet weet goed waar te beginnen met kosten besparen zonder afbreukrisico? Zorg dan dat je bij deze sessie bent voor concrete tips en ervaringen of neem gewoon even contact op met Rudolf.

Logo Liefers - Rudolf - Open Coffee Utrecht Netwerk Bijeenkomst

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Rudolf Liefers

Open Coffee Utrecht Business Network - Netwerk Bijeenkomst - Rudolf Liefers

BIO

Rudolf Liefers is een ervaren bedrijfsadviseur en LEAN Black Belt. Organisaties tastbaar helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat bij hem centraal. Met een open en pragmatische aanpak zet Rudolf het klantbelang altijd voorop. Omdat Rudolf veel aandacht heeft voor mensen en teams, levert hij merkbare en concrete resultaten. Zijn klanten vinden hem creatief, prettig gedreven en altijd op zoek naar de best passende oplossing. Rudolf heeft sinds 1995 gewerkt bij diverse bekende adviesbureaus en sinds 2013 is hij zelfstandig bedrijfsadviseur, geldvinder en kostenbeheersingscoach. Ook is Rudolf trainer/docent in managementvakken aan diverse opleidingen en schrijft hij regelmatig over zijn ervaringen in blogs en managementtijdschriften.

www.adviesvanliefers.nl

Programma 13 mei 2016

Ontvangst en netwerken vanaf 08:30 uur in het restaurant met koffie.

09:00 – 09:05 uur: naar de “ondernemerskamer”
(locatie ondernemerssessie van Rudolf Liefers met theateropstelling)

09:05 – 09:10: opening OCU meetup door Martin Planken en/of Jolanda van Groningen

09:10 – 10:10 uur: ondernemerssessie Rudolf Liefers in de “ondernemerskamer”

10:10 – 11:30 uur: netwerken in de Library Lounge

11:30 uur: aflsluiting en einde netwerkbijeenkomst

Doorlopend programma 13 mei 2016

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Financieel Podium >> De 2 financieel specialisten staan klaar om jou van dienst te zijn m.b.t. fiscale- en administratieve zaken zodat je het meeste rendement haalt uit jouw bedrijf

Media Podium >> De 2 internet marketing en (online) video specialisten staan klaar om je te adviseren m.b.t. de mogelijkheden om via bestaande en nieuwe media, zoals websites, webshops, applicaties, (web) video’s, e-mail marketing en het optimaal inzetten van Facebook (Pages), Google My Business en bijv. YouTube, de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten te vergroten

Culinair Podium >> De culinaire smaakmaker biedt een heerlijk hapje aan en kan alles vertellen over surinaamse catering voor zakelijke evenementen en particulieren. Bijvoorbeeld voor uw seminars, bedrijfsborrels, huwelijk, housewarming of gewoon een feestje! Bovendien kunnen zij zorgen voor de bediening en bijpassende aankleding van uw evenement.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check www.tribes.nl/location_utrecht.html
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Recent Posts