Word ook Business Partner van ons netwerk

 

Wij bereiken maandelijks ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de regio Utrecht.

 

Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw met ons mee aan jouw netwerk!

Samen met onze partners bouwen wij aan ons zakelijke platform in Midden Nederland. Bouwt u mee? Informeer eens naar de mogelijkheden die er zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen via ons netwerk.

 

Bereik maandelijks: ruim 10.000 bedrijven en professionals

Nieuwsbrief Aanmeld Formulier visual Open Coffee Utrecht 3

Organisatoren: Topshelf Media en Balboa Coaching

De organisatie van de maandelijkse netwerkmeetings is in handen van de bedrijven Topshelf Media ® en Balboa Coaching.

TOPSHELF MEDIA

Digital Media en Marketing Bureau Topshelf Media ® heeft zich ontwikkeld tot een betrokken en veelzijdige media- en marketingpartner.

De nieuwe generatie, bewuste ondernemers met oog voor de toekomst, vindt in Topshelf Media dé partner die hun zakelijke boodschap het beste tot zijn recht laat komen. Van creatieve marketing campagnes en wervende teksten, tot goed vindbare websites en webshops, e-mailnieuwsbrieven en social media.

Martin: “Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten daadwerkelijk wordt vergroot. In samenwerking met opdrachtgevers worden campagnes bedacht en gerealiseerd. Bovendien brengen wij onze opdrachtgevers proactief met elkaar in verbinding via diverse netwerk events.”

Een greep uit de diensten en producten die Topshelf Media aanbiedt: Concept Ontwikkeling, Business Development, Marketing Campagnes, Websites, Webshops en WebApplicaties, Cloud Hosting & Cyber Security, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Online Marketing Social Media Marketing, Bedrijfsvideo’s, Promotievideo’s en Videopitches.

“Kennis brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Laat onze ideeën tot jouw verbeelding spreken.” ~ Martin Planken

Balboa Coaching

Wat maakt Balboa Coaching zo uniek? “De gezamenlijke doelstelling is om een duurzame verandering van de klantgerichtheid te bewerkstelligen binnen een organisatie”, aldus Angeles Dokter. “Dit is de kracht van Balboa Coaching. Door middel van op maat gemaakte coachingsprogramma’s blijft de klantgerichtheid en gastvrijheid, ook na mijn vertrek bij een organisatie, op het gewenste niveau. Hoe thuis voelt u(w klant) zich binnen uw organisatie?”

Balboa Caoching Angeles Dokter Open Coffee Utrecht Netwerken Topshelf Media Martin Planken

Dit is volgens Angeles Dokter-Balboa dé kernvraag voor elke organisatie om te beantwoorden om succesvol(ler) te kunnen ondernemen, ongeacht welke branche. De vraag beperkt zich niet alleen tot de klanten van een organisatie. Het is van groot belang dat juist ook de medewerkers zich thuis voelen. Om de klant zich thuis te laten voelen in een organisatie is het cruciaal dat medewerkers zich thuis voelen. Dit beperkt zich niet alleen tot de receptie of de mensen die dagelijks klantcontact hebben. Dit geldt voor elke individuele medewerker en afdeling, zoals de beveiliging, catering en de schoonmaak. Alle medewerkers vormen immers het DNA en daarmee het imago van uw organisatie.”

Het belang van hospitality

Dat “hospitality” oftewel gastvrijheid wel degelijk het verschil kan maken in het succesvoller oftewel winstgevender maken van een onderneming, is een feit. “Eigenlijk vrij logisch: als gasten, klanten en medewerkers zich thuis voelen bij uw organisatie, ontstaat er een vertrouwensband. En de winstgevendheid zit in het feit dat deze gasten uw organisatie aanbevelen in hun naaste omgeving. Zij worden de ambassadeurs van uw organisatie waardoor u nieuwe klanten aantrekt.”

Angeles Balboa Coaching Hospitality Open Coffee Utrecht Netwerken Topshelf Media Martin Planken

Benieuwd wat voor gevoel uw klant overhoudt na een bezoek aan uw organisatie of na telefonisch contact met uw receptie? Balboa Coaching begeleidt organisaties in het optimaliseren van klantgerichtheid en gastvrijheid. Dit altijd met een glimlach!

Interesse in een persoonlijke kennismaking met Angeles Dokter? Check www.balboacoaching.nl of bel 06 15 09 07 03.