Samenwerking met De Ondernemer van de Persgroep Nederland

 In Netwerken, Partners

Positioneer je onderneming en daarmee ook het Open Coffee Utrecht Business Network.

We hebben een speciaal aanbod.

Open Coffee Utrecht is partner geworden van De Ondernemer en andersom. Ons gezamenlijk doel is om ondernemerschap in onze regio extra te stimuleren. Daarom hebben we een pakket samengesteld waarmee jij je als lid van onze netwerk extra voordelig kunt positioneren in de regio Utrecht. Hiermee help je ook met de zichtbaarheid van Open Coffee Utrecht. Als netwerkclub krijgen wij op het platform van De Ondernemer de ruimte om meer gezicht te geven in de regio Utrecht.

Speciaal voorstel

Iedere dinsdag wordt er in het regionale dagblad AD Utrecht en Amersfoort aandacht geschonken aan ondernemerschap in de regio. In het interview op deze pagina komen ondernemers aan het woord, inspirerende ondernemersverhalen! Deze verhalen stralen direct af op je product, dienst, merk en bedrijf. Het artikel wordt door de redactie van De Ondernemer geschreven.

Neemt je het interview af in combinatie met een online promotiepakket? Dan ontvang je 60% korting op de printplaatsing! Bijgesloten vind je een presentatie met de details van deze mooie aanbieding.

Vragen / meer informatie

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact Erwin Kuyf | erwin.kuyf@persgroep.nl | 06-46728462.

Download nu de pdf voor informatie.

Martin-Planken-De-Ondernemer-De-Persgroep-Nederland-Open-Coffee-Utrecht-Business-Club

Locatie netwerkbijeenkomsten

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Recent Posts
Muriel Versluis Succesvol Verkopen Sales PNGNetwerkbijeenkomst Utrecht Business Club Open Coffee