13 januari 2017 | Straight-Line Training Event met Jean Paul van Opstal i.c.m. netwerkbijeenkomst

 In Netwerken

Jean Paul is een Certified Straight-Line Coach en staat bekend als een van Nederlands meest ultieme experts als het aankomt op ‘met snelheid en precisie een bedrijf weer helemaal op de juiste baan krijgen’.

Jean Paul werkt voornamelijk met mannelijke ondernemers die houden van competitie en op geen enkel vlak terughoudend zijn. Hij introduceert hen in de wereld van Straight-Line Leadership d.m.v. krachtige distincties in te zetten die, wanneer ze geïmplementeerd zijn, razendsnel zorgen voor uitzonderlijke resultaten. De implementatie is waar Jean Paul zijn expertise het meest tot zijn recht komt. Hij is direct, eerlijk en confronterend waar nodig.

Momenteel is Jean Paul voornamelijk werkzaam in Nederland, Spanje en Noord-Amerika.

Jean Paul is een krachtige spreker, die in korte tijd tot de ware kern komt. Hij is in staat om, binnen 2 uur, in kaart te brengen waarom ondernemers vaak niet in staat zijn om te bereiken wat écht belangrijk is voor hen. Op een vriendelijke, maar confronterende wijze wordt duidelijk wat nodig is om wel resultaat te creëren. Tijdens dit event krijg je zicht op wat ondernemers en mensen tegenhoud om echt effectief te zijn. Je ontdekt waar je steelt van jezelf, waar je kansen en mogelijkheden laat liggen en vervolgens aan je voorbij laat gaan, en hoe je dit om kunt draaien.

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creëren. Zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

Aanmelden Open Coffee Utrecht
netwerken-utrecht-business-samenwerken

Jean Paul van Opstal

BIO

Jean Paul van Opstal is al diverse jaren professioneel actief als ‘gecertificeerde Straight-Line Coach’. Hij werkt met High-end ondernemers uit de top van de Europese business wereld. Tijdens dit Open Coffee Utrecht event ontmoet je Jean Paul en ervaar je persoonlijk hoe en waar jij jouw persoonlijke en zakelijke leven kunt verbeteren.

www.jeanpaulvanopstal.com

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Programma 13 januari 2017

08:30 – 09:25: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en/of Martin Planken

Vrij netwerken in het restaurant met koffie of thee, aangeboden door Tribes

09:25 – 09:30: Roadmap Open Coffee Utrecht 2017 + Aankondiging Jean-Paul van Opstal

09:30 – 10:30: Straight Line Training Event

10:30 – 12:00: Doorlopende netwerkmogelijkheden

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Doorlopend programma 13 januari 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Recent Posts