2 oktober 2015 | Workshop Pitchen door Sandler Training Utrecht

 In Netwerken

Professioneel Pitchen binnen handbereik met Sandler Training Utrecht.

Potentiële nieuwe klanten staan niet in de rij. Het maken van afspraken via de telefoon gaat niet altijd zoals je wilt. Logisch, want de traditionele manier van prospecteren levert allerlei weerstanden op.

Het vullen van de agenda met goede afspraken blijft een uitdaging. Het is echter wel de basis van uw succes. Het begint namelijk allemaal bij het vinden en in contact komen met uw prospects. Het begint bij een goed verhaal zoals een elevator pitch.

Bekijk hierboven een sfeerimpressie van Sandler Training Utrecht.

SANDLER TRAINING UTRECHT


Sandler Training Utrecht: Laura van Breugel

Laura van Breugel, Sales Trainer/Consultant bij Sandler Training, neemt je op vrijdagochtend 2 oktober mee in de wereld van sales en heeft een andere methodiek dan het traditionele pitchen voor jou in petto. Ben je klaar voor nuttige tips, interactieve oefeningen en een frisse blik op jouw pitch? Meld je dan aan voor de komende editie van Business Network Open Coffee Utrecht en de korte sales workshop. Laat je inspireren!

Elevator Pitch

Een elevator pitch is een korte boodschap, zeg van een minuut, waarin u een zakelijk contact vertelt wat voor werk u als ondernemer doet, of graag wilt doen en in welke sector u ervaren bent. Op verjaardagen, op netwerkborrels en tijdens evenementen krijgt u vaak de vraag: “Wat doet u voor werk?” Kunt u dan in een paar zinnen vertellen wat uw werk inhoudt en wat u voor de ander kunt betekenen?

Ga jij de uitdaging ook aan?

Wees gewaarschuwd. Verkopen is een uitdaging. Deze workshop is dat ook. Maar voor diegenen met frisse moed en de wil om te slagen, kan de workshop je net dat extra zetje geven. Je kunt meer bereiken dus pak deze kans. Meld je aan en kom jouw sales talenten ontwikkelen!

Benieuwd wat de prospects van Sandler Training ervaarden toen zij kennis maakten met Sandler? Bekijk de impressie op YouTube >>

Meer over Sandler Training Utrecht, zie www.utrecht.sandler.com >>

Programma 2 oktober 2015

09:00 – 9:05 uur
Opening Martin Planken & Jolanda van Groningen

09:05 – 09:30 uur
Vrij netwerken

09:30 – 10:00 uur
Workshop Pitchen door Sandler Training Utrecht

10:00 – 11:30 uur >>
Vrij netwerken

11:30 >>
Afsluiting + Optie Netwerklunch bij WTC No. 100 (by Sodexo) in het WTC Plaza + Optie vrij werken in de Regus Business Lounge

Aanmelden Open Coffee Utrecht

Topshelf Media en Business Factory


Scoor een gesponsorde Videopitch van de Business Factory & Topshelf Media!

Wil jij jezelf en je bedrijf ook extra aandacht geven met een videopitch? Maak nu kans op een gesponsorde videopitch! Vul het onderstaande formulier in vóór 28 september.

Vergeet vooral niet jouw bedrijfslogo in hoge resolutie te uploaden: denk aan een eps-bestand, een ai-bestand of een 300 dpi jpg-bestand. Zonder goed logo kunnen we geen mooie videopitch maken. Vragen m.b.t. ‘t logo? Bel dan even met Topshelf Media via 030-751.99.98.

Je hoort zo spoedig mogelijk of jij die gratis pitch mag doen!

Vul nu onderstaand formulier in!

Recent Posts
Showing 25 comments

Leave a Comment